Blanc a primit 22 de milioane de euro doar ca să plece de la PSG

646x404.jpg

Fostul campion mondial o antrena pe PSG din 2013, după ce a plecat de la naţionala Franţei.
Foto Click!

Paris Saint Germain a fost o forţă în Franţa, pe care a dominat-o fărădrept de apel în ultimii ani, dar imposibilitatea de a ataca fazele superioare ale Ligii Campionilor au lăsat un gust amar.

Astfel, după patru titluri la rând, şeicii qatarezi au decis să schimbe ceva, chiar cu riscul de pierde bani buni. Astfel, aceştia l-au demis zilele trecute pe antrenorul principal, Laurent Blanc, deşi acesta mai avea contract cu parizienii până în 2018. Pentru asta a trebuit să-i plătească tot salariul până la finalul angajamentului, iar suma e halucinantă: 22 de milioane de euro. N-a fost însă o problemă pentru arabi, care au dat banii şi au scăpat de fostul inernaţional francez. În locul său ar urma să vină spaniolul Unai Emery, antrenorul care a câştigat Liga Europa cu Sevilla, dar care n-a reuşit să se apropie de top 3  în La Liga.

Loading...

Citește și

  • Cristiano Ronaldo a înregistrat performanţe pe bandă rulantă. Are cele mai multe prezenţe la un turneu final, cele mai multe goluri şi acum a devenit şi singurul care a înscris la patru Europene.

  • Liga I s-a reconfigurat aproape în întregime în ultimii ani, locul echipelor de tradiţie fiind luat de trupe săteşti izvorâte din ambiţia unor edili locali şi finanţate din bani publici. Cluburile de legendă au intrat în spirală şi insolvenţa, care se aştepta salvatoare, s-a dovedit a nu fi altceva decât o prelungire a bolii înaintea decesului inevitabil. Rapid corespunde din păcate fidel acestei definiţii.