"Bizonul" e stelist! Va lua 15.000 de euro pe lună şi 50.000 de euro la semnătură!

gnohere.jpg

gnohere
Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea Rednic
Foto: Mediafax

Telenovela "Harlem Gnohere la Steaua" a luat sfârşit. Gigi Becali s-a înţeles atât cu Dinamo, cât şi cu jucătorul, şi tranzacţia e ca şi făcută.

Patronul Stelei a dezvăluit chiar şi termenii mutării şi este vorba de un câştig bun pentru jucător, dar cam mic pentru Dinamo. "Să ştie toată lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu 'Bizonul'. La mine ce e 'da' e 'da' şi ce e 'nu' e 'nu'. Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000. Dinamo nu putea să îi ofere atât. Eu îi fac milionari, de aia vor la Steaua.

Antrenori, jucători, eu îi fac milionari. Pintilii, de exemplu, a câștigat vreo 3 milioane. M-am consultat şi cu Meme pentru Gnohere, am zis că e un jucător cât de cât tehnic şi merită să îl luăm. Acum trebuie să vadă Reghe cum merge jocul cu el şi cu Alibec în teren în acelaşi timp. Trebuie văzut cum e mai bine. 'Bizonul' a semnat pe doi ani şi jumătate", a dezvăluit Becali, la Digi Sport Special.

Loading...

Citește și

  • budescu, astra, sumudica

    Constantin Budescu nu duce lipsă de oferte, Steaua, Steaua Roşie Belgrad şi turcii de la Karabukspor dorindu-l. Dar, atacantul trebuie să-şi rezolve situaţia contractuală cu chinezii de la Dalian Yifang pentru a putea negocia cu un alt club.

  • Ilie Dumitrescu

    Fosta glorie stelistă Ilie Dumitrescu a vorbit despre schimbările din staff-ul roş-albaştriilor şi crede că trupa lui Reghe va domina partea a doua a campionatului.