Bilinski l-a dat afară pe Ogăraru

Ultima actualizare:

    Bilinski a fost omul meciului câştigat de Dinamo în faţa Universităţii Clujfoto: Mediafax
Bilinski a fost omul meciului câştigat de Dinamo în faţa Universităţii Clujfoto: Mediafax

Mihai Teja nu doar că şi-a învins fosta echipă, dar a lăsat-o şi fără antrenor. Cu ajutorul lui Bilinski, autor a două goluri, Dinamo a bătut-o cu 3-0 pe „U” Cluj, care a intrat în vrie.

Dinamo a aşteptat cu emoţie întâlnirea cu suporterii în acest sezon. Cu foarte multe achiziţii, dar fără obiectiv, fiind în insolvenţă, dinamoviştii s-au mişcat bine şi s-au impus în faţa unui adversar care nu a avut decât o singură fază de gol.

Golurile victoriei dinamoviste au fost reuşite de Bilinski, în minutele 28 şi 90+3 şi de Lazăr, în minutul 68. Practic, ziua de graţie prinsă de atacantul polonez al lui Dinamo i-a fost fatală antrenorului oaspeţilor, George Ogăraru. Numit la cârma clujenilor la începutul lunii septenmbrie 2014, acesta a devenit primul antrenor demis în retur. Culmea, el îl înlocuise chiar pe Mihai Teja, cel care l-a învins sâmbătă seara. 

Numele cel mai vehiculat pentru a-l înlocui pe Ogăraru este Laurenţiu Reghecampf. Bun prieten cu patronul echipei clujene, Walter Zenga, Reghe e dorit în postul de director tehnic, dar fanii nici nu vor să audă de o revenire a lui la echipa pe care a mai condus-o în urmă cu trei ani. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net