Bijuterii pentru super-campionii de la Atletico Madrid!

Ultima actualizare:

    Atletico Madrid a câştigat Supercupa Europei
Atletico Madrid a câştigat Supercupa Europei

După ce învins Realul în Supercupa Europei, jucătorii lui Atletico Madrid au primit nişte inele cu diamante.

Câştigătoarea Ligii Europa a fost mai tare decât „regina” continentului, Real Madrid. Victoria cu 4-2 (după prelungiri) de la Tallinn le-a adus fotbaliştilor de la Atletico un cadou special.

Pentru prima dată în istorie, Atletico Madrid a reuşit să ia faţa concitadinei Real Madrid într-o confruntare europeană, referindu-ne aici la calificări sau la victorii în finale. Alb-roşii antrenaţi de Diego Simeone au profitat din plin de palida evoluţie a „galacticilor” în absenţa lui Cristiano Ronaldo, transferat în această vară la Juventus. În Supercupa de miercuri seară din Estonia a strălucit spaniolul Diego Costa, atacantul lui Atletico înscriind de două ori în timpul regulamentar şi trimiţând meciul în prelungiri, acolo unde Saul şi Koke au dat lovitura decisivă Realului.


    Inelele de campioni primite de jucătorii lui Atletico
Inelele de campioni primite de jucătorii lui Atletico

Pe lângă medaliile de super-campioni ai Europei, jucătorii lui Atletico vor mai avea o amintire la fel de preţioasă. La finalul întâlnirii, fiecare component al madrilenilor a primit câte un inel de aur încrustat cu diamante şi cu culorile clubului. E o modalitate de a celebra victoriile folosită cu precădere în sporturile de peste Ocean (baschet sau fotbal american). Colecţia impresionantă de bijuterii a fost deconspirată de vedeta Antoine Griezmann, cu o fotografie postată pe pagina sa de socializare. Deocamdată nu este clar dacă inelele au fost date de conducerea lui Atletico sau chiar de Griezmann însuşi. În urmă cu o lună, după ce şi-a ajutat naţionala să devină campioană mondială, francezul îşi exprimase dezamăgirea că triumful din Rusia n-a fost răsplătit de federaţie cu nişte inele de acest tip.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net