Bianca Drăgușanu are Liga I la picioare

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu are un palmares bogat în materie de fotbaliştifoto: arhiva personală
Bianca Drăguşanu are un palmares bogat în materie de fotbaliştifoto: arhiva personală

Sezonul de primăvară al Ligii I a început în acest weekend cu Adi Mutu, Ciprian Marica şi „Prinţul” Cristea printre staruri. Cei trei fotbalişti joacă la echipe diferite, dar au în comun pasiunea pentru una dintre divele showbizului din România.

Bianca Drăguşanu nu şi-ar fi imaginat niciodată că trei dintre faimoasele sale cuceriri din domeniul fotbalului vor ajunge atât de aproape de ea. Nu e nici o noutate faptul că printre partenerii cu care s-a Bianca s-a „distrat” de-a lungul timpului se numără Mutu, Marica şi Cristea. Celebra tripletă din patul vedetei evoluează acum pe plaiuri mioritice, asta după ce primii doi au ales să se întoarcă în ţară, la ASA Târgu Mureş, respectiv Steaua.

În schimb, Adrian Cristea e la al doilea său sezon la Concordia Chiajna, fiind unul dintre jucătorii cu cea mai mare experienţă în Liga I. De altfel, „Prinţul” e singurul dintre cei trei cu care Bianca s-a afişat în public fără nici un fel de ocolişuri. A fost iubire mare între Drăguşanu şi Cristea, chiar şi atunci când fosta asistentă TV era căsătorită cu Victor Slav, de referinţă fiind escapada celor doi amorezi la Paris la începutul anului 2014. Capitolul Adi Mutu e unul cu multe „file” pentru Bianca Drăguşanu. Zvonurile care circulau de ani buni privind întâlnirile secrete dintre ei au fost confirmate recent, atunci când Bianca a dat cărţile pe faţă.

„Am fost iubita lui Mutu un an şi jumătate, când el era însurat cu Consuelo. Mi-a zis că am fost singura femeie care a dormit în patul lui şi al soţiei. Relaţia cu el îmi făcea mult rău, aşa că am zis stop”, au fost mărturisirile starletei. Acum, dacă se gândeşte să de o fugă la Târgu Mureş pentru a se întâlni cu Mutu, Bianca are de trecut un alt hop. Este vorba despre Sandra Bachici, tânăra cu care „Briliantul” a început o nouă viaţă. Dacă Mutu şi Cristea s-au bucurat mult timp de calităţile fizice ale Biancăi, Ciprian Marica n-a fost atât de norocos. Proaspăta achiziţie a Stelei a picat în mrejele divei în urmă cu câţiva ani, dar relaţia dintre ei s-a limitat la câteva întrevederi nocturne. Totuşi, aventura cu Bianca a ajuns la urechile Ilincăi Vandici, partenera de atunci a lui Marica. Bineînţeles, aceasta n-a acceptat situaţia şi s-a despărţit de atacantul naţionalei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net