Ben Arfa a cerut să plece acasă

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii din naţionala  Franţei şi l-au pus în  cap pe antrenorul  Laurent Blanc
Fotbaliştii din naţionala Franţei şi l-au pus în cap pe antrenorul Laurent Blanc

Ribery şi compania au obţinut doar un egal cu Anglia, 1-1, au câştigat cu Ucraina, dar au capotat în ultimul meci, în faţa Suediei, care i-a învins cu 2-0, deşi nordicii erau eliminaţi de la Euro. Pierzând locul 1 în grupă, trebuie să joace în sferturi cu Spania, iar Ribery, Diarra, Nasri şi Ben Arfa s-au certat ca la uşa cortului.

Laurent Blanc a pierdut din mână situaţia şi un scandal monstru s-a declanşat la vestiare, imediat după meciul cu Suedia. Cel care a dat tonul a fost ca de obicei, Ribery, care şi-a asumat rolul de vedetă a echipei.

Acesta a început să-şi acuze fiecare coleg în parte că nu şi-a făcut treaba pe teren, fapt care a stârnit o reacţie nervoasă din partea lui Alou Diarra. Conform cotidianului francez L'Equipe, acesta a început să înjure, iar Samir Nasri a sărit la bătaie spunându-i că poate să reproşeze orice, dar să vorbească frumos.

În acest cor din care nimeni nu mai înţelegea nimic, selecţionerul Blanc a ieşit şi el la atac şi l-a avut ca ţintă pe rezerva Hatem Ben Arfa. Considerându-se nedreptăţit de antrenor, mijlocaşul lui Newcastle i-a cerut lui Blanc să-l lase să plece acasă pentru că nu are ce să arate pe teren 10 minute.

Spiritele s-au calmat cu greu, iar toată presa franceză şi antrenorul Laurent Blanc speră ca tot răul să fie spre bine, iar nervii de la vestiare să se transforme într-o reacţie pozitivă în faţa Spaniei.

«Benzema, tu când marchezi?»

Unul dintre motivele scandalului din vestiarul Franţei a fost reprezentat de Karim Benzema. Practic, toată lumea a fost de acord că atacantul nu joacă la fel ca la echipa de club, iar presa i-a susţinut pe cei care i-au reproşat asta.

„Torres, Cristiano Ronaldo, Van Persie, Gomez, Rooney, Ibrahimovic, Balotelli, adică toţi atacanţii mari de la acest euro, au marcat deja. Benzema, tu când o faci?", a scris ieri cotidianul L'Equipe. Altfel, cu Spania, Franţa nu se va putea baza pe fundaşul Mexes, suspendat, în locul lui urmând să intre Koscielny.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net