Becali: "Vreau ca Steaua să retrogradeze după ce plec eu"

Ultima actualizare:

    Gigi Becali s-a săturat de scandalul din jurul siglei Stelei şi vrea să schimbe echipaFoto Click!
Gigi Becali s-a săturat de scandalul din jurul siglei Stelei şi vrea să schimbe echipaFoto Click!

Gigi Becali pare tot mai decis să plece de la Steaua, mai ales că în urma ratării calificării în grupele cupelor europene nu mai urmează să intre niciun ban în club. Patronul e tentat să-şi vândă cei mai buni jucători, să retragă tot ce mai are valoros şi să facă loc echipei Armatei.

Latifundiarul nu intenţionează însă să iasă total din fotbal, ci doar să se mute la o altă echipă. Planul său e unul diabolic, Becali vrând să intre la un club finanţat de autorităţile locale şi unde el să fie patron pe bani publici. Stelistului i-ar plăcea să nu bage niciun ban, dar să scoată cât mai mult din participările în Liga Campionilor.

„Vreau să mă asociez cu o echipă care are Primărie în spate, am spus de Astra că mi-a venit așa. E posibil, dar nu vreau. Nu vreau cu Astra, vreau o echipă finanțată de Primărie, să dea 3 milioane Consiliul Județean, din drepturi tv să mai intre 3 milioane și cu 6 milioane să trăiască echipa. Câștig campionatul și, dacă mă ajută Dumnezeu, joc și în Champions League, mai încasez și mă duc sus, dacă nu, asta e. E adevărat că fac un păcat, dar o să muncesc mult, o să mai cheltui probabil niște bani, dar trebuie să demonstrez, odată pentru totdeauna, în Țara Românescă, că dacă mai fac și asta, le pun capac la toate. Mai pierd încă doi ani, câștig campionatul, poate mă duc în Liga Campionilor. Când am câștigat, era plin la Ghencea. Oamenii vin la fotbal, chiar dacă nu e echipa lor. Steliști, dinamoviști, vor fotbal de calitate. Cine să facă în România fotbal de calitate? Să mă ierte Dumnezeu că spun asta, dar numai eu, altcineva nu poate să facă asta, că trebuie să bagi bani. Nu sunt neapărat supărat pe fani. Mai mult sunt supărat pe voi, presa. Vreau să vă demonstrez vouă. Voi aveți de câștigat și eu vreau să mă lupt singur cu voi toți la un loc”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net