Becali sabotează Steaua lui Lăcătuş. "Îi ţin patru ani în Liga a 3-a!"

Ultima actualizare:

    Gigi Becalifoto: Adevărul
Gigi Becalifoto: Adevărul

Echipa Armatei prinde tot mai mult contur şi Gigi Becali se gândeşte deja cum să anihileze Steaua generalilor. Patronul FCSB spune că o să finanţeze în fiecare an o echipă din seria clonei MApN, astfel încât să nu promoveze niciodată.

Becali s-a luat şi de Marius Lăcătuş, care a spus că l-a dezamăgit cotind-o spre generali, după ce el l-a plătit mult timp la FCSB. ”Sunt puţin uimit, pentru că eu spuneam despre Lăcătuş că are un suflet curat, un om foarte bun, faţă de ceilalţi oameni din jurul meu. Pe Lăcătuş l-am considerat un om de mare calitate, un om cu suflet nobil, cu suflet de copil, frumos. Dar a făcut aluzii la mine, că ’ce credea, că n-avem bani, uite că o să plătim suta de mii’. Nu trebuia să facă aluzii de genul ăsta. În viaţă nu-ţi dai seama de oameni şi după aia ai surprize. E bun proiectul lor, să-l facă, dar cum s-a exprimat, adică o să plătim, adică a mers mai departe, că o să plătească ei ăia o sută de mii, taxa de timbru. Dar vă spun aşa, ca să vadă ei ce valoare au ei. Uite ce o să-i fac eu lui Lăcătuş! Nu cu duşmănie, spun ce fac. Ei când o să ajungă în Liga 3, ei nu vor promova. Ei când o să ajungă în Liga 2, ei nu vor promova niciodată. Că o să se lupte cu mine în Liga 3. Să se lupte cu mine, să vedem dacă promovează! Înregistraţi asta şi ţineţi minte, peste vreo 3-4 ani, când o să fie! O să vedeţi cum o să se chinuie ca peştele pe uscat în Liga 3. Să zicem că-i las să se ducă şi în Liga 2, dar din Liga 2 nu-i mai las, iar o să stea 3-4 ani în Liga 2. O să-i ţin vreo 3-4-5 ani în Liga 3 şi vreo 3-4-5- ani în Liga 2. Dacă plătesc taxa de timbru o să piardă bani. N-am nicio emoţie”, a declarat Becali, la Sport.ro.

Marius Lăcătuş, antrenorul acelei echipe, a răspuns decent şi a spus că nu se teme de planul lui Becali. "Mă simt onorat că fac parte din acest proiect. Toţi copiii şi juniorii din cadrul clubului vor avea acum un obiectiv foarte clar: să promoveze la echipa de seniori. Apariţia echipei de seniori nu e importantă doar din acest punct de vedere, ci şi pentru fanii stelişti, care şi-au exprimat adeziunea. Vor fi oameni care se vor alătura pe parcurs celor care sunt deja la club. Vorbesc despre foşti jucători, care au scris istorie şi care ne vor ajuta încet-încet să devenim o forţă atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional. Prin rezultatele obţinute, noi sperăm ca această echipă va atrage oameni cu bani, care să investească în acest proiect", a spus Lăcătuş,

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net