Becali s-a milogit să vadă Supercupa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Partida Steaua - Petrolul a fost urmărită cu sufletul la gură şi de Gigi Becali, dar de după gratii. Cum stingerea în închisoare se dă în mod normal la ora 22.00, şeful Stelei a solicitat o derogare pentru a vedea finalul jocului. Steaua a câştigat primul trofeu al sezonului după ce s-a impus cu 3-0 în faţa Petrolului.

Aflat în continuare în regim de detenţie la penitenciarul Jilava, Gigi Becali a urmărit în linişte meciul echipei sale doar în prima repriză. Aceasta pentru că, la ora 22.00, se dă stingerea, iar toţi deţinuţii trebuie să fie în paturi, inclusiv cei care urmăresc emisiuni tv.

„Dacă sunt meciuri de fotbal sau de box, programul se poate prelungi, cu aprobarea Comandantului", este un pasaj din regulamentul penitenciarului care l-a ajutat însă pe Becali să vadă nestingherit finalul jocului, câştigat de Steaua cu 3-0.

simeon stalpnicul png

Meciul Steaua - Petrolul e primul dintr-o lungă serie de partide importante ale roş-albaştrilor pe care Becali le va viziona din pârnaie. Marţi seară, patronul stelist a mai primit o lovitură, Judecătoria Sectorului 5 refuzându-i cererea de încadrare la un regim de detenţie deschis.

„Eu, decât să-mi văd familia supărată, mai bine mor", a fost unul dintre argumentele emoţionale cu care Gigi Becali a încercat să-i convingă pe judecători. Nu e prima dată când magistraţii resping solicitările lui Becali de a-şi întrerupe pedeapsa de trei ani şi jumătate.

De când a fost încarcerat, la 20 mai, afaceristului i-au fost refuzate alte două cereri, de eliberarare temporară (maximum 3 luni), şi de eliberare pentru 24 de ore (de ziua sa de naştere).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net