Becali a primit grupă de 18 puncte

Ultima actualizare:

    Texeira face jocul celor de la FCSB  la mijlocul terenului
Texeira face jocul celor de la FCSB la mijlocul terenului

Norocul proverbial al FCSB-ului la tragerile la sorţi din cupele europene a fost confirmat încă o dată. Acum, echipa lui Gigi Becali a primit cadou cea mai uşoară grupă din istoria participărilor în competiţiile continentale.

Pentru a treia oară la rând, vicecampioana României a ieşit din urne la locul potrivit. Să ne amintim că FCSB a fost împerecheată în preliminariile Ligii Campionilor cu Viktoria Plzen în turul trei şi cu Sporting Lisabona în play-off, variante considerate ideale înaintea tragerilor. Vineri, 25 august, ghinionul a stat departe de FCSB şi la stabilirea grupelor Ligii Europa, competiţia despre care Becali spunea că nu-l mai interesează. Totuşi, văzând cu cine va juca echipa sa, finanţatorul şi-a schimbat brusc planurile. 

simeon stalpnicul png

„Pregătiţi-vă pentru primăvară. E o grupă de 18 puncte. Echipele astea sunt pentru noi cum am fost noi pentru Sporting. Acum sunt trufaş, îmi permit”, a spus Gigi Becali, după ce FCSB a intrat într-o serie cu Viktoria Plzen (Cehia), Hapoel Beer-Sheva (Israel) şi FC Lugano (Elveţia). Practic, este pentru prima dată în istorie când „steliştii” pleacă favoriţi în grupele unei cupe europene, asta în ciuda faptului că au fost plasaţi în urna a doua la tragerea la sorţi. Din prima urnă a venit însă Viktoria Plzen, echipa pe care jucătorii de la FCSB ştiu deja cum s-o bată. Dacă Nicolae Dică cunoaşte tot ce se poate despre cehi, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano sunt două necunoscute. Israelienii la care a evoluat Ovidiu Hoban până în această vară defilează pe plan intern în ultimii doi ani, iar în stagiunea trecută a Ligii Europa s-a calificat în primăvară dintr-o grupă cu Inter Milano şi Southampton. În schimb, FC Lugano nu sperie pe nimeni, nici în Elveţia, nici Europa, şi pare de departe „cenuşăreasa” grupei. FCSB-ul are însă experienţa dublei cu FC Zürich din 2016, meciurile cu elveţienii aflaţi atunci în liga secundă încheindu-se cu două remize, 0-0 şi 1-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net