Becali: „Nu-l dau pe Man la Roma”

Ultima actualizare:

    Dennsi Man, internaţional de tineret şi titular la FCSB, este dorit şi de o echipă din Superliga turcăFoto: Click!
Dennsi Man, internaţional de tineret şi titular la FCSB, este dorit şi de o echipă din Superliga turcăFoto: Click!

Dennis Man nu e FCSB-istul cu cele mai bune cifre din startul acestui sezon, dar cu siguranţă e FCSB-istul cu cele mai multe oferte. Iar după ce la Mediaş au venit să-l vadă italienii de la AS Roma, lucrurile au luat-o razna.

Semifinalista Ligii Campionilor din sezonul trecut nu mai vrea să piardă timpul şi a trimis oameni la Bucureşti pentru negocieri. Iar patronul îşi freacă mâinile. Deşi a vorbit în ultima vreme mult despre Tănase, Coman sau Moruţan, cel mai aproape să plece de la FCSB e Dennis Man. Serie A îl aşteaptă pe arădean, doar că nu e chiar aşa de uşor. După ce a luat 10 milioane de euro pe Nicuşor Stanciu, vicecampioana vrea să mai bată un record cu mijlocaşul în vârstă de 19 ani care a jucat 62 de meciuri pentru roş-albaştrii în ultimii doi ani şi puţin. „Man, la ora asta, nu poate pleca nici pentru 15 milioane de euro. Pentru că nu îl dau. O să vedeți că nu îl dau. O să zică unii că sunt nebun, dar nu îl dau pentru că are 19 ani. La Mediaş a fost schimbat pentru că aşa a fost strategia lui Dică, să-l odihnească pentru Hajduk. Dacă nu-l dau cu 15, înseamnă că vreau mai mult, nu? Jucătorii tineri de la Steaua vor pleca doar pe sume pe care le merită. Eu vând fotbaliști. E posibil să nu iau niciun ban pe el, nu e şlefuit la ora asta. Nu e aur sau diamant. E om, e în funcție de cum se pregătește, care e mentalitatea lui, ce intervine în viața lui. Man a confirmat doar 30%. Moruțan, doar 10%”, a declarat Gigi Becali la ProX. Nimeni nu crede însă în vorbele lui Becali şi dacă într-adevăr romanii se vor apropia cu oferta de suma vehiculată de patron, Man e ca şi plecat.

Rusescu, titular la revenire

Raul Rusescu a redebutat în al treilea său mandat în tricoul roş-albastru şi a fost de bun augur chiar dacă nu a marcat. Fostul atacant al lui Osmanlispor a jucat primele 45 de minute ale victoriei de la Mediaş şi i-a lăsat apoi locul lui Harlem Gnohere. „Majoritatea comentariilor sunt irelevante pentru mine. Ştiu cât am de muncit. Cei care îşi dau cu părerea au dreptul să facă asta. Am venit să ajut echipa pentru încă o calificare într-o cupă europeană”, a spus Rusescu, imediat după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net