Becali, despre Colectiv: „Spectacol satanic pentru moarte”

Ultima actualizare:

    Patronul Stelei a ținut să ofere o explicație pe care doar el a înțeles-oFoto: Mediafax
Patronul Stelei a ținut să ofere o explicație pe care doar el a înțeles-oFoto: Mediafax

30 de oameni au pierit, iar alți aproape 200 au fost răniți, în urma incendiului produs la Club Colectiv, vineri noapte (30 octombrie). România este în doliu trei zile, începând de sâmbătă (31 octombrie). Mai multe persoane publice și-au exprimat revolta față de faptul că au fost ignorate niște normle simple de siguranță. Însă Gigi Becali are o altă explicație, una halucinantă și lipsită de sens.

După „ieșirea” Ozanei Barabancea care i-a făcut sataniști pe cei din trupa Goodbye to Gravity, care concerta în acea seară la Colectiv, Gigi Becali oferă o reacție similară cu privire la această tragedie. Patronul Stelei a intrat în direct la postul România Tv și oferit o explicație în stilul său caracteristic, potrivit Adevărul.

„Suferința părinților care își îngroapă copiii... Mi se ridică părul și mă cutremur tot. Să fie învățare de minte la educație, că am și eu fete, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată. Am văzut filmări de la acele așa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul și făceau mișcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar ați văzut că atunci când dansau, țineau degetele lui Satan?”, a declarat Becali.

În mod halucinant, anumite televiziuni au ținut să îi ceară părerea patronului Stelei care nu s-a oprit aici cu declarațiile absurde: „Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut să distrugă tineretul, să acapereze suflete prin mișcări demonice. Asta fac cluburile alea. (...) De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost alții care au vrut suflete acolo. Vinovați sunt cei care au organizat acest spectacol satanic pentru moarte”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net