Becali îl pedepseşte pe Hamroun: "Îl trimitem la 6 dimineaţa..."

Ultima actualizare:

    Jugurtha Hamroun
Jugurtha Hamroun

Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut o reacţie dură la adresa algerianului Jugurtha Hamroun, "dezertat" din tabăra roş-albaştrilor înainte de debutul echipei lui Reghecampf în preliminariile Ligii Campionilor.

"Crede că pleacă atunci când vrea el, vine când vrea. Sunt oameni în care nu poţi să-ţi pui baza. A plecat de capul lui, pe urmă am aflat că s-a dus în Elveţia cu ăia din Qatar. El poate să plece, dar niciun ban sub 3 milioane. Doi ani suspendare şi cu asta basta. Steaua îngenunchează în faţa unui fotbalist? Sau Becali îngenunchează în faţa unui fotbalist? Niciodată! Îi dau salariu şi stă, care-i problema? Îl penalizăm cu 25% din contract, pe urmă îl trimitem la 6 dimineaţa să se antreneze la liceu. El se întoarce, o să vină la echipă, dar nu va juca. Spunea că e la Paris, noi am aflat că e în Elveţia. Să se antreneze, Liga Campionilor nu vede. Dacă e slăbită echipa, ce? Am nişte principii şi aşa am răzbit în viaţă!", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Steaua va juca marţi seară, cu Sparta Praga, în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va disputa săptămâna viitoare, la Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net