Becali iar i-a făcut echipa lui Dică şi a anunţat-o înaintea meciului cu Lugano!

dica.jpg

Nicolae Dică a fost trădat din nou de Gigi Becali

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa diseară, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa. Deşi a susţinut că nu va mai face publică echipa de start, el nu şi-a respectat promisiunea faţă de antrenorul Dică.

"Dică a făcut echipa în funcţie de meciul cu FC Botoşani. E adevărat că sunt bani la mijloc, dar banii ăia trebuie să-i ia orice jucător. Pentru că de aia sunt jucători la Steaua şi am dat milioane, de aia am dat trei milioane pe Florinel Coman ca să joace azi şi atacant. Ce nu poate să joace? Nu joacă nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii, le face o protecţie, îi protejăm pentru meciul cu Botoşani. O să joace ăla, Nedelcu, cu Ovidiu Popescu, De Amorim, Golofca, Tănase al doilea vârf. Tănase a zis că pentru el nu contează, el joacă din trei în trei zile, nu e nicio problemă pentru el. Man va intra o repriză. Tănase a zis că el joacă din din trei în trei zile fără probleme. Bine, tată, dacă tu joci din trei în trei zile fără probleme, bravo! Eu l-aş pune pe Vlad în poartă, dar asta stabileşte Dică. Dar n-am întrebat de portar, că nu mă interesează", a declarat Becali, la Pro X.

Cum ar arăta FCSB în jocul cu Lugano: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Tănase, De Amorim - Coman.

loading...
Loading...

Citește și