Becali i-a făcut praf pe jucători după victoria cu Iaşi: ”Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe locul 1!”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a învins, pe Arena Naţională, 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, şi a urcat pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Constantin Budescu, în minutul 71, din lovitură liberă din afara careului. Din minutul 69, CSM Poli Iaşi a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Cioinac.

Succesul nu l-a mulțumit pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, acesta criticându-i aspru pe jucători pentru evoluția contra elevilior lui Flavius Stoican.

"Nu mă mai gandesc la rezultat, când ai o echipă care te domină în 10 oameni, nu mai contează rezultatul când eşti pe primul loc, nu ai cum să rămâi acolo. Nu am cum să fiu bucuros, ce, merită pe locul 1? Du-te, mă, de aici! Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe locul 1. Le-am creat toate condiţiile şi au ajuns să fie dominaţi de Iaşi...şi cu un om în plus. Am dat 5 milioane pentru Coman şi Nedelcu, iar ei nu merită. Am dat 600.000 pentru Benzar care joacă numai când vrea el. O să mă duc la echipă, să iau două pachete de ţigări, unul pentru Benzar şi altul pentru Coman. Are şi Dică o parte de vină la meciul ăsta. Dacă era 3-0 nu se supăra nimeni, a spus Dică. Unde a văzut el ocaziile alea? Nu ai cum să rămâi cu echipa asta pe primul loc, nu ai cum", a declarat Becali la Digisport.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net