Becali după victoria cu Călăraşi: “Voiam să câştigăm cu 7-0”

fcsb.jpg

FCSB n-a avut emoţii cu Călăraşi, dar patronul spera la o diferenţă mai mare de scor
Foto: Click!

Roş-albaştrii nu aveau voie să rateze duminică cele trei puncte după ce au remizat în partidele cu CFR Cluj şi Botoşani, iar Nicolae Dică îşi lungeşte şederea. N-a fost însă chiar atât de uşor precum se aşteptau fanii.

Dennis Man a deschis scorul repede, în minutul 8, dar pentru a rezolva partida a fost nevoie să mai treacă ceva timp. Florin Tănase a adus liniştea din penalty în prelungirile primei reprise şi tabela stadionului din Voluntari a îngheţat la 2-0 pentru gazde. Dunărea lui Dan Alexa a fost preocupată să nu piardă ruşinos şi a rămas închisă în a doua repriză chiar dacă avea nevoie de goluri pentru a scoate ceva din acest meci. Ocaziile la poarta lui Bălgrădean au cam lipsit şi nu e nimic de spus, decât poate că nu a ieşit exact aşa cum îşi dorea patronul FCSB-ului. “Nu are voie să se întâmple așa ceva. Dacă ai 2-0, de ce joci cu minge lungă? Pase, pase, țaca-țaca, îi omori. Pentru ce să verticalizezi, doar ai 2-0. Pățeam iar ca în partida cu Botoșani. Voiam 7-0, dar dacă aduni ocaziile, cam asta a fost diferența. Întrebați-l pe Dică de ce l-a schimbat pe Tănase, nu pe mine. Eu sunt mulțumit că echipa a învins cu 2-0 și nu am avut emoții”, a spus Gigi Becali la finalul partidei.

gigi-becali-main.jpg

Patronul FCSB-ului vrea ca echipa lui să înscrie mai multe goluri
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • Fanii trupei din Ştefan cel Mare pot să stea liniştiţi, Ionuţ Negoiţă i-a mai păcălit o dată. Deşi nu antrenorul era problema la Dinamo, ci un lot foarte modest mai ales de la mijloc în jos, Florin Bratu a plătit cel mai scump şi pe fondul unui conflict cu căpitanul echipei, Dan Nistor, pe care n-a ştiut cum să-l gestioneze. Înlocuitorul său e din aceeaşi familie, dar asta n-a mai fost de mult o garanţie a succesului.

  • Un suporter englez al lui Burnley și-a sfătuit amicii să nu poarte tricoul acestei echipe în București