Becali: "Dică a greşit tot! De Achim uitasem că mai există!"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum a trăit în timp ce, chipurile, era închis la Penitenciarul Poarta AlbăFoto Click!
Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum a trăit în timp ce, chipurile, era închis la Penitenciarul Poarta AlbăFoto Click!

FCSB n-a reuşit decât un 2-2 pe Arena Naţională în faţa Viktoriei Plzen, golurile primite pe teren propriu putând să atârne greu în economia calificării.

Românii au nevoie de victorie în Cehia sau de un egal de la 3-3 în sus, obiective destul de greu de atins la cum arată echipa. Patronul Gigi Becali a luat foc după acest semieşec şi îi acuză pe toţi cei implicaţi la echipă, de la antrenorul Nicolae Dică la ultimul jucător intrat, Vlad Achim. Doar pe el nu dă vina, dar spune că-şi va asuma eşecul final, pentru că el i-a angajat pe toţi! Dar iată ce a afirmat Becali cu privire la ce s-a întâmplat marţi seara pe Arena Naţională!

Despre antrenorul Nicolae Dică: "Când echipa nu joacă, a greşit tot. Eu nu sunt specialist, dar când îţi iau cei mai buni fotbalişti din ţară şi nu joacă echipa, înseamnă că ai greşit tot. Ce să zic altceva? Nu e o echipă de pressing asta, ce vrea el să facă. Cum a fost Reghe cu Manchester City, a vrut el să facă pressing. E şi el tânăr, ce să-i faci? O să vedem. Problema e că noi nu jucăm, aia e problema. În prima repriză, nu am jucat nimic. Noi nu pasam nimic, iar ăia pasau. Aia e problema. Avem calitate de la mijloc în sus, foarte mare, dar noi nu pasăm. Aşteptăm să dea Budescu gol din lovitură liberă şi Teixeira cu capul, din centrare. Du-te, băi, tată, pasează, munceşte adversarul, pasează, dacă ai calitate. Nu vreau să mă cert acum cu antrenorul meu, asta e. O să vedem. Nu se pune problema să nu-i dau încredere dintr-un meci. Ţin la el, îl iubesc ca om. Nu de la un meci ne certăm. A câştigat două meciuri, suntem pe primul loc, dar şi pe alea le-a câştigat tot din valoarea echipei, că nici în alea nu am jucat. Nu pasăm, nu avem nicio traiectorie a jocului, a mingii".

Despre calificare: "Calificarea nu e pierdută. Şi vă spun un lucru esenţial: Dică nu are niciun fel de problemă să rămână. Clar, nu se pune problema de demitere a lui Dică. Să nu mai speculeze presa, nu are rost. Dacă nu luăm campionatul, înseamnă că sunt vinovat eu, că nu am ales bine antrenorul. Dică ce vină are, nu l-am ales eu?"

Despre Denis Alibec: "Treaba lui, nervii lui, să facă ce vrea! Dacă așa crede că el ajunge fotbalist mare... Alibec ridică mâinile sus dacă nu primește pasă, se ceartă cu arbitrul. Toată lumea i-a spus să termine. Pai ce, ești copil? În loc să joace fotbal, el e cu mâinile pe sus. Dar nu e problema mea. E cariera lui, e meseria lui. O să treacă 4-5 ani și o să moară la Steaua ca fotbalist"

Despre mijlocaşul Vlad Achim: "Budescu a fost excepţional. Ce să-i spui, poţi să-i spui ceva? Dacă rămânea pe teren, probabil câştigam prin valoarea echipei. Din moment ce îl ai pe Man şi îl bagi pe Achim... Nici nu mă aşteptăm să-l mai văd, uitasem că există Achim. Bagă-l pe Teixeira în centru şi pe Man în dreapta şi câştigăm meciul. Achim mai e jucător de Steaua? De ce am luat atâţia jucători?"

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net