Becali dezvăluie de ce l-a refuzat pe Petrescu. "El vrea să plece la prima ofertă!"

dan-petrescu-4454545.jpg

Dan Petrescu a făcut un lucru fără caracter şi când era la ASA Târgu Mureş, de unde a plecat la doar câteva zile după ce plecase, pentru că a primit o ofertă din ţările arabe
Foto Click!

FCSB a rămas fără Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, i-a propus patronului două variante pentru înlcoruirea respectivului: Dan Petrescu şi Nicolae Dică.

Deşi "Bursucul" pare clar un tehnician mai tenant, Gigi Becali a spus nu din start, şi a şi oferit motivele. "Dan Petrescu nu era liber şi, în plus, eu ştiam că e foarte pretenţios. Eu i-am spus lui Meme şi el mi-a aşa: <Gigi, avem două variante: Dan Petrescu şi Dică. Bine Mihai, îl luăm pe Dan, dar o să pună condiţie <Dacă primesc ofertă mai bună, pot să plec>. Eu nu am nevoie de cineva care să plece când vrea" a declarat Becali. Şi se pare că latifundiarul are gura aurită. Nici nu s-a înţeles bine cu CFR Cluj, unde Vasile Miriuţă a fost umilit pentru a i se face loc "Bursucului", că fostul internaţional negociază deja cu Konyaspor, din Turcia, semn că el joacă tot timpul la mai multe capete.

Loading...
 
 

Citește și

  • Real Madrid este echipa deceniului în fotbalul european, gruparea blanco câştigând trei Ligi ale Campionilor în ultimii patru ani, şi cu cea de la Cardiff, două la rând.

  • Meciul crucial de la Varşovia prinde naţionala lui Daum într-un moment critic în ceea ce priveşte eficienţa. Pe lângă faptul că România n-a dat gol în ultimele patru partide, puţini tricolori se pot lăuda cu goluri la prima reprezentativă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1