Becali cere excluderea Craiovei: "Am făcut hârtie la UEFA! Cum să te menajezi că joci peste 10 zile?"

Ultima actualizare:

    Patronul lui FCSB speră ca următoarele două rezultate ale tricolorilor să-i fie fatale selecţionerului german şi finul său, Gheorghe Hagi, să-i ia locul la naţionalăfoto: Click!
Patronul lui FCSB speră ca următoarele două rezultate ale tricolorilor să-i fie fatale selecţionerului german şi finul său, Gheorghe Hagi, să-i ia locul la naţionalăfoto: Click!

FCSB-iştii sperau că CFR şi Craiova îşi vor da viaţa pe teren cu Dinamo şi Viitorul, astfel încât să le ofere indirect avantajul pe care n-au putut să şi-l ia singuri. Ambele au abordat însă superficial meciurile, dar gestul oltenilor de a folosi echipa a doua în faţa liderului l-a scos din minţi pe Gigi Becali.

"Nu se face aşa ceva. Părerea mea este că trebuie să ia masuri şi Liga, şi Federaţia, şi UEFA. Nu poţi chiar să faci ce vrei la fotbal. Când eşti la fotbal eşti într-o asociaţie de 14 echipe, nu eşti tu singur pe tarla să semeni grâu şi porumb cum vrei tu. Dacă eşti în casă cu 14 oameni nu faci doar ce vrei tu. Probabil în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiţiei, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancţiuni pentru că nu s-a gândit nimeni că cineva poate să facă aşa ceva, să aibă o asemenea obrăznicie. Părerea mea este că trebuie penalizaţi de către noi, cei 14", a declarat Becali pentru Pro TV.

"Eu i-am spus lui Vali (Argăseală) sa facă hârtie şi la UEFA, şi la Federaţie. Nu vreau să se comenteze în niciun fel Viitorul, da? Viitorul a câştigat, să fie sănătoşi. Nu vreau să discut nimic despre Viitorul şi despre Hagi. N-au nicio vină. Aici este vorba despre nişte oameni care cred că pot veni într-o asociaţie de 14 şi pot face cum vor ei. Că, vezi Doamne, vor să valorifice nişte copii. Nu, aici este competiţie care trebuie respectată şi trebuie respectaţi toţi membrii asociaţiei. Dacă nu, ieşi afară din asociaţie! Îi dau dreptate lui Marcel Popescu, este şi vina noastră că am ajuns în situaţia asta, dar ei nu au vreo scuză.

Nu există să se menajeze peste zece zile. Aici lucrurile sunt evidente. Nici pe bancă nu aveau titulari, erau nişte copii care am înţeles că sunt mai buni decât ăia pe care i-au băgat. Nu se face aşa ceva! Asociaţi de felul acestuia trebuie daţi afară. Trebuie băgat la Ligă (pe ordinea de zi), dat în Comitetul Executiv al Ligii şi la Adunararea Generală şi să fie excluşi. Du-te, tată, în divizia B şi joacă acolo şi batjocoreşte acolo. Repet, n-am nimic cu Viitorul, să se înţeleagă. Aşteptăm reacţia Ligii, i-am zis lui Vali să facă şi la UEFA pentru că oamenii âştia nu merită să stea într-o asociaţie. Se poate întâmpla şi cu o echipă mică în play-out, la retrogradare, o echipă să nu mai joace ultimele două-trei etape, să pună copiii că nu mai au de ce să joace", a mai spus Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net