Becali a avut cea mai tristă aniversare

Ultima actualizare:

Închis la Jilava, latifundiarul n-a avut alături de el familia şi prietenii, aşa cum se întâmpla în ceilalţi ani, petrecerile la machidoni fiind recunoscute pentru fastul în care se desfăşoară.

Becali a încercat din răsputeri să iasă de la Jilava, chiar şi pentru 24 de ore, însă a fost refuzat cu fermitate de Comisia de Disciplină a penitenciarului.

Aşadar, şefului Stelei nu i-a rămas altceva de făcut decât să sărbătorească împlinirea vârstei de 55 de ani în compania celorlalţi deţinuţi. Singura concesie făcută ieri lui Gigi Becali e prevăzută de regulamentul de funcţionare al închisorii.

„Conform legii, deţinutul are dreptul să primească, de ziua lui aniversară, zece kilograme de alimente, şase kilograme de legume-fructe şi 20 de litri de lichide", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Cristian Micu.

Pentru Gigi Becali, lupta cu justiţia nu s-a terminat. Mâine, Tribunalul Bucureşti va analiza cererea de contopire a pedepselor din dosarele în care a fost condamnat, patronul stelist putându-se trezi chiar cu un spor de pedeapsă.

A primit cadou 111.000 lei de la Guvern

Gigi Becali a primit ieri şi o veste bună. El va fi despăgubit de Guvern pentru terenurile care vor fi expropriate pentru a lega autostrada Bucureşti-Ploieşti de Capitală. Becali a primit peste 111.000 lei pentru o suprafaţă cumulată de teren de 1.288 metri pătraţi expropriat, respectiv 86 de lei (19 euro) pe metrul pătrat. De asemenea, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, ava primi de la Guvern despăgubiri de peste 718.600 lei pentru 8.332 metri pătraţi de teren expropriat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net