Becali a aruncat cu bani pe plaja de la Mamaia. A făcut senzaţie pe Litoral

04_pozacubeliidrfront1717.jpg

Gigi Becali nu a renunţat nici la plajă la imensul crucifix din aur de la gât
fotografii: mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Gigi Becali, patronul FCSB, şi-a încărcat bateriile înaintea noului sezon pe plajă la Mamaia. El a făcut spectacol şi pe nisip şi în apă, fiind atracţia plajei la Mamaia. Nu a fost singurul om de fotbal prezent în staţiune în weekend.

Orice ieşire în public a lui Gigi Becali este un eveniment, aşa că nici măcar câteva ore petrecute pe plajă nu pot trece neobservate. Sâmbătă, cu o zi înaintea debutului echipei sale în Liga 1, el a ieşit pe nisipul de la Mamaia, însoţit de un văr şi de eternul „majordom” Luţu. Atras de mirajul apei, Gigi nu a început cu bronzatul, ci a zbughit-o, ca un copil, direct în valurile mării, uitând că mai are bani în buzunarul şortului folosit pe post de slip. 

Zoom
Fostul internaţional Luţu a strâns cu grijă banii aruncaţi pe nisip; La ieşirea din apă, Becali a glumit cu un copilaş; Latifundiarul s-a lăfăit la plajă după baie

Pentru a nu pierde nici o clipă de bălăceală, latifundiarul nu s-a mai obosit să se întoarcă la locul de campare, ci a aruncat banii direct pe plajă. Acolo unde, aşa cum era de aşteptat, se afla fidelul Ionuţ Luţu. Fostul internaţional, considerat pe vremuri urmaşul lui Hagi, a strâns conştiincios hârtiile aruncate de şeful său, prinzându-le şi pe cele luate de vânt cu dexteritatea cu care acum 15 ani îşi dribla adversarii.

Chiar dacă apa era rece, Gigi Becali s-a simţit perfect în cele 10 minute de bălăceală: a înotat, s-a băgat cu capul la fund sau a glumit cu cei câţiva turişti care i-au stat în preajmă. La ieşire s-a întâlnit cu o mămică şi cu bebeluşul ei, pe care nu s-a sfiit să-l stropească în glumă cu apă, probabil pentru a-i aduce noroc în noul sezon. După baie a urmat sesiunea de bronzat, făcută de Becali pe un şezlong procurat în timp util de Luţu, care de atâta treabă câtă a avut de făcut în jurul stăpânului său nu a avut timp nici să se dezbrace.
Gigi Becali nu a fost singurul om de fotbal care s-a bucurat de soarele de la finalul săptămânii trecute de la mare.

Dragomir, cu burtica la înaintare

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, este îndrăgostit iremediabil de litoralul românesc. Nea Mitică nu a ratat niciodată prezenţa pe nisipul de la Mamaia, aşa că nici anul acesta nu putea face excepţie. Spre deosebire de sezoanele precedente, însă, acum Dragomir nu a mai riscat să se prăjească la soare, ci s-a limitat în a sta pe plajă, dar îmbrăcat. Cu o burtică ce-ţi sărea în ochi şi dacă stăteai cu spatele, el a purtat un tricou fără mâneci şi, pe cap, nelipsita şi recomandata pălărie de soare. Acesta este semnul că a fost decis să se dedice partidelor de table la care este imbatabil indiferent de condiţiile meteorologice şi de locul în care se dispută meciurile.

Soția lui Bobby Păunescu i-a înnebunit pe italieni

”Româncele sunt cele mai frumoase femei” nu este o vorbă-n vânt. În vârstă de doar 23 de ani, Alice Peneacă, soția lui Bobby Păunescu o demonstrează cu vârf şi-ndesat, pe o plajă din Italia. Şi frumoasă, şi talentată. Aflată la Ischia Film&Music Global Fest (8-16 iulie), pe o mică insulă italiană din Golful Napoli, modelul a primit premiul Ischia Yamamay. Românca noastră a pozat alături de marii actori Darina Pavlova și Armand Assante, însă, a avut timp și de plajă. Șatena și-a etalat talia impecabilă într-un costum colorat şi foarte decoltat, iar poziția ei provocatoare i-a încins pe macaronari. Nu a fost singură, ci alături de soțul ei care a supravegheat-o în permanență.

 

hagi

hagi
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali

gigi becali

gigi becali
Gigi Becali a anunţat ce dotări va avea baza de la Berceni
foto: Click!

 

loading...
Loading...