Becali adoptă aceeaşi tactică falimentară. Anul trecut l-a costat titlul

Ultima actualizare:

    FCSB-iştii îi ironizează pe dinamovişti după ce aceştia au ratat clasarea în primele 6Foto Click!
FCSB-iştii îi ironizează pe dinamovişti după ce aceştia au ratat clasarea în primele 6Foto Click!

FCSB nu este oricum una dintre cele mai simpatizate echipe din România, dar ultimele ieşiri ale lui Gigi Becali îi înrăiesc şi mai tare pe adversari. Pentru că la partenerii din campionat ne referim, nu la suporteri, iar aceştia se întorc de fiecare dată la greu împotriva roş-albaştrilor. Aşa s-a întâmplat anul trecut şi aşa pare să se întâmple şi în 2018.

Înaintea play-off-ului din sezonul precedent, latifundiarul din Pipera a dat cu biciul în toată lumea şi a jucat cât a putut de murdar. A făcut oferte pentru jucătorii lui Dinamo şi Astra, i-a jignit pe olteni şi pe clujeni acuzându-i dinainte că nu o să-şi apere corect şansele, iar pe Viitorul a ameninţat-o cu procesul la TAS în cazul în care va termina la egalitate de puncte cu FCSB. Nebunia creată de el nu a avut efectul scontat, ba dimpotrivă. Toate aceste echipe au făcut într-un fel sau altul jocurile trupei lui Hagi, care a ieşit în cele din urmă campioană. Mulţi au spus că dacă Gigi Becali ar fi fost mai cu bun simţ, altfel ar fi putut sta lucrurile, dar trecutul nu se mai poate schimba. Din el se poate învăţa însă ceva bun pentru viitor, doar că patronul roş-albaştrilor e amnezic. Se apropie un nou play-off şi, în loc să-şi vadă de treabă, Becali a început iar eternele războaie psihologice cu toată lumea. “Acum 6 luni mi s-a propus să iau CFR şi acum două luni Dinamo. Paskany a fost la mine la Palat, iar cu Dinamo nu pot să spun, dar ştiam primul că Negoiţă vrea să vândă”, a declarat Becali marţi seara, la Digisport, încercând să detoneze atmosfera în curţile următoarelor două adversare din campionat.

“Mi s-au propus CFR, Dinamo şi Băluţă”

Desigur, de strategia patronului de la FCSB n-a scăpat nici locul 3 din Liga 1, CS U Craiova, o altă contracandidată la titlu. “Impresarii lui Băluţă au venit la Palat şi m-au întrebat ce clauză vreau să-i pună, în caz că vreau să-l iau. Am spus că mai mult de 700-800.000 de euro nu dau pe el. S-au dus la Craiova, au făcut contractul şi i-au pus clauză 3 milioane. Iar am fost sunat, dar am spus că atât nu dau. Apoi a venit cineva din anturajul Craiovei şi mi-a spus că îl scoate la 2,5 milioane şi m-a întrebat dacă îl vreau. Am spus că nu. Am vorbit şi cu tatăl lui Băluţă”, a încercat Becali să arunce pisica moartă şi în curtea oltenilor, chiar dacă mijlocaşul a spus de multe ori că nu merge la FCSB orice ar fi. Au scăpat până acum Astra, Botoşani şi Viitorul, dar doar pentru că nu par adversare redutabile şi pentru că încă n-au asigurat play-off-ul. Timpul nu e însă pierdut. Tot ce trebuie să se întrebe Gigi Becali este dacă această strategie, falimentară în 2017, poate să-l ajute şi să devină câştigătoare în 2018. Dacă am paria un leu, am spune mai degrabă că nu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net