Bayern Munchen rămâne invincibilă în Liga Campionilor

lazio-bayern-epa-efe-h_56719161.jpg

 Joshua Kimmich a contribuit la succesul formației germane
Joshua Kimmich a contribuit la succesul formației germane
Foto: EPA-EFE

Deținătoare a trofeului, Bayern Munchen s-a impus clar (4-1), la Roma, în fața lui Lazio, în prima manșă a optimilor de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor la fotbal. Bavarezii s-au prezentat la acest meci fără o parte dintre titulari.

Nemții s-au impus prin golurile marcate de Lewandowski (min. 2), Musiala (min. 24), Sane (min. 42) și Acerbi (min. 47 - autogol). Onoarea italienilor a fost salvată de Correa (min. 49). 
După partidă, antrenorul echipei Bayern Munchen, Hansi Flick, a spus că nu crede că bavarezii sunt favoriţi la câştigarea Ligii Campionilor: "Cu Lazio am avut o evoluţie colectivă bună. Ne-am creat ocazii și am marcat multe goluri. Suntem mulţumiţi. Liga Campionilor este o competiţie specială pentru jucătorii noştri. Fiecare este pregătit şi vrea să fie la start, iar victoria este mai mult decât meritată. Dacă suntem mari favoriţi la câştigarea trofeului? Nu. Mai întâi trebuie să jucăm returul. Am făcut un pas mare spre sferturi, dar mai avem mult şi trebuie să luăm meciurile pe rând", a declarat Flick.
Returul  confruntării este programat în 17 martie. 

Loading...