Bătaie între fani şi jucători!

Ultima actualizare:

    Zahavi s-a bătut ca la un meci de K1 cu fanul intrat pe terencaptura video
Zahavi s-a bătut ca la un meci de K1 cu fanul intrat pe terencaptura video

Meciul Hapoel – Maccabi s-a transformat într-un teatru de război, mai mulţi suporteri ai gazdelor invadând terenul pentru a se răfui cu jucătorii formaţiei adverse.

Fotbalul din Israel fierbe după evenimentele de luni seară de pe stadionul „Bloomfield” din Tel Aviv. Haosul a fost declanşat după ce mijlocaşul Eran Zahavi a egalat (1-1) din penalty pentru cei de la Maccabi. Fost jucător la Hapoel, Zahavi şi-a provocat vechii susţinători din tribune, gest care a aprins fitilul scandalului. Un suporter înrăit al lui Hapoel a pătruns pe teren pentru a-l lua la rost pe fotbalist, între cei doi iscându-se o bătaie în toată regula, cu pumni şi picioare, ca la un meci de K1.


    Captura video
Captura video

Pentru că a răspuns provocărilor, Zahavi a fost eliminat, iar tensiunea a crescut, oaspeţii încercând chiar să se retragă la vestiare. Până la urmă, partida s-a reluat doar câteva minute pentru a fi abandonată definitiv în minutul 43, la scorul de 1-1.

Un steward a rămas fără cunoştinţă pe teren


    Captura video
Captura video

În acel moment, alţi spectatori au rupt barajele forţelor de ordine şi au pătruns în spaţiul de joc, lovind în stânga şi-n dreapta şi punând în pericol securitatea jucătorilor. De altfel, încercând să-i liniştească pe fani, unul dintre stewarzi a fost doborât la pământ, rămânând fără cunoştinţă pentru câteva clipe. „O zi neagră pentru fotbalul israelian, dar acest sport s-a transformat în ultima perioadă într-o specie de război”, a concluzionat antrenorul lui Hapoel.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net