Bătaie de joc la bilete!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Evenimentul anului în fotbalul românesc tinde să se transforme în dezastrul anului.

În prima zi în care s-au scos la vânzare tichetele pentru meciul cu Argentina din 10 august, fanii s-au lovit deja de câteva probleme: preţul e mai mare decât cel trecut pe bilete şi nu se pot alege locurile pe stadion, astfel încât nu poţi sta alături de prieteni în tribună.

Oficialii FRF au luat decizia de a vinde biletele doar online pentru duelul de lux cu Argentina, care va avea loc la 10 august. Astfel, ieri, în jurul orei 11.30, site-urile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro au început să comercializeze cele 45.000 de bilete.

Toate bune şi frumoase, până când suporterii naţionalei au început să descopere lipsa de organizare în ceea ce priveşte rezervarea locurilor pentru partida cu „pumele". „Click!" vă prezintă cele mai importante nereguli în acest sens.

„Click!" a contactat şi site-urile desemnate de FRF pentru a vinde biletele, însă liniile au fost în cea mai mare parte ocupate, din cauza fanilor nemulţumiţi. Totuşi, cei de la www.eventim.ro ne-au oferit o explicaţie plauzibilă pentru haos: „Nu e vina noastră. De organizare se ocupă cei de la FRF. Noi nici măcar nu am primit biletele, care vor veni pe 20 iulie".

Principalele probleme

Plăteşti mai mult decât preţul de pe bilet. Chiar dacă FRF a stabilit un preţ pentru fiecare zonă, când doreşti să cumperi un bilet eşti obligat să dai o sumă mai mare, constând într-o taxă de curier de 18 lei, plus încă 7% din valoarea biletului (taxă de rezervare online şi taxă de procesare). Astfel, spre exemplu, în loc de 100 lei plăteşti 125 lei.

 Nu poţi sta alături de prieteni. Când iei tichetul, nu îţi poţi alege decât categoria (tribune/peluze, inel 1/ inel 2), nu şi locul sau sectorul. Dacă vrei să mergi cu prietenii la meci, rişti să te trezeşti ca tu să stai într-un loc, iar amicii în altă parte.

 Copiii la o peluză, părinţii la cea opusă. Federaţia Română de Fotbal a avut iniţiativa să reducă preţul biletelor pentru adulţii care vin la meci însoţiţi de copil. Doar că şi aici, surpriză, tichetele de 50 de lei pentru copii sunt repartizate la Peluza Sud, iar cele de 50 de lei pentru adulţi sînt la Peluza Nord.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Poftiţi la bilete cu Argentina!

SUPER-VIDEO! Vezi cum arată noul stadion naţional «Lia Manoliu»!

«Lia Manoliu», stadionul recordurilor

Uau! Parcarea Stadionului „Lia Manoliu” va avea teren de fotbal pe acoperiş

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net