Bastian, luat la mișto că se antrenează doar cu Ana

bastian-1-32615151515.jpg

bastian, ivanova, turnee, fotbal
Bastian a fost trimis la echipa U23 a lui United
Citeste tot despre: 

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger formează un cuplu de aproape doi ani, iar în urmă cu două luni au făcut o nuntă de poveste, la Veneţia. După petrecere, Ana a reintrat în programul normal de pregătire, dar fotbalistul de la Manchester a ”sărit” peste şedinţele de recuperare, după accidentarea suferită. Asta i-a enervat la culme pe veteranii din lotul ”diavolilor”.

Schweinsteiger a devenit ţinta ironiilor jucătorilor de la Manchester United. Fotbalişti cu state vechi în echipă sunt supăraţi pentru faptul că neamţul face notă discordantă. Potrivit presei britanice, ”greii” din vestiarul lui United sunt nemulţumiţi că Bastian stă mai mult după Ana Ivanovic şi-şi face programul în funcţie de meciurile şi turneele la care sârboaica participă. Asta în contextul în care el ar trebui să urmeze un plan de recuperare specifică, după accidentarea pe care a suferit-o

La fel de dezamăgit de modul în care a ales să se pregătească este şi noul antrenor al ”diavolilor”, Jose Mourinho. Acesta chiar a decis să-l trimită pe Schweinsteiger să se antreneze cu echipa U23. ”Manchester este ultimul club la care voi juca în Europa”, a scris fotbalistul german de 32 de ani pe un site social, la puţin timp după ce presa din Anglia anunţase că mijlocaşul are zilele numărate la United, după venirea lui Jose Mourinho. 

bastian-2-89415461311.jpg

bastian, ivanova, turnee, fotbal
Bastian a însoţit-o la Brisbane, Australia

Despre faptul că a fost trimis să se pregătească cu echipa a doua, Bastian a precizat: ”Voi fi pregătit atunci când echipa are nevoie de mine. Asta este tot ce pot spune despre situaţia mea din prezent. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru încurajări”.

bastian-3-215151511312.jpg

bastian, ivanova, turnee, fotbal
Fotbalistul n-a lăsat-o singură nici la Melbourne
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1