Barcelona, scoasă din Ligă de Juve. Dani Alves a fost eroul serii

Ultima actualizare:

    Dani Alves îl consolează pe Neymar
Dani Alves îl consolează pe Neymar

FC Barcelona a părăsit actuala ediţie a Ligii Campionilor în faza sferturilor de finală, catalanii fiind eliminaţi de campioana Italiei, Juventus Torino.

După 0-3 în turul de săptămâna trecută, Barcelona n-a mai reuşit să întoarcă soarta calificării, aşa cum se întâmplase în optimi, cu PSG.

Miercuri seară, pe Camp Nou, Barcelona şi Juventus au remizat (0-0), italienii calificându-se în semifinalele competiţiei.

Într-un meci fără goluri, eroul partidei de ieri a fost fără îndoială fundaşul dreapta al torinezilor, brazilianul Dani Alves, fost jucător al Barcei în perioada 2008-2016.

Revenit pentru prima dată, ca adversar, pe arena din Barcelona, Dani Alves a făcut un gest incredibil la câteva secunde după ce meciul începuse. Astfel, sud-americanul s-a repezit la banca de rezerve a gazdelor pentru a-i saluta pe câţiva dintre foştii colegi sau colaboratori.

Apoi, la finalul întâlnirii, Alves şi-a consolat adversarii, în special pe conaţionalul Neymar, acesat din urmă fiind surprins cu ochii în lacrimi.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net