Barcelona, în genunchi. Învinși acasă (0-3) de Bayern Munchen, catalanii n-au izbutit să tragă nici măcar un șut pe poartă!

Ultima actualizare:

    Catalanii au fost depășiți ușor de jucătorii lui BayernFoto: EPA-EFE
Catalanii au fost depășiți ușor de jucătorii lui BayernFoto: EPA-EFE

Rămasă fără Lionel Messi, în vara abia încheiată, confruntată cu mari probele financiare care au condus la diminuarea salariilor unor jucători de top, FC Barcelona a mai trăit un moment dificil la debutul în ediția 2021/2022 a Ligii Campionilor.

Într-o confruntare ce se dorea o revanșă a catalanilor pentru eșecul categoric (2-8) din vara lui 2020, Bayern a obținut o nouă victorie clară (3-0) prin golurile înscrise de Muller (min. 34) și Lewandowski (min. 56, 85). Mai mult decât atât, confruntată și cu câteva absențe, Barcelona n-a izbutit nici măcar să expedieze un șut pe poarta apărată de Neuer! În timp ce Bayern a expediat șapte. Dominarea bavarezilor e ilustrată și de alte date statistice: 51,6% la posesie, 12-4 la ocazii de gol, 17-5 la șuturi spre poartă. Eșecul a fost taxat de presa iberică. „Săraca Barca” și „Tristă realitate”, au titrat „Marca”, respectiv „Sport”. Iar ”AS” a pomenit de „Un alt duș”.În aceeași seară de marți s-au mai înregistrat câteva rezultate interesante în Liga Campionilor. Victorioasă la scor de neprezentare pe terenul lui Malmo, Juventus a dovedit că dispune de resurse. O surpriză s-a consemnat la Berna, acolo unde Young Boys, formație ce a eliminat CFR-ul, s-a impus cu 2-1 în fața lui Manchester United!

Liga CampionilorGrupa EBarcelona - Bayern 0-3Kiev - Benfica 0-0Grupa FBerna - Man. United 2-1Villarreal - Atalanta 2-2Grupa GSevilla - Salzburg 1-1Lille - Wolfsburg 0-0Grupa HMalmo - Juventus 0-3Chelsea - St. Petersburg 1-0

Meciurile de astăzi (miercuri, 15 septembrie)Grupa A22.00 Club Bruges - PSG22.00 Man. City - Leipzig

Grupa B22.00 Liverpool - AC Milan22.00 Atletico - Porto

Grupa C19.45 Besiktas - Dortmund22.00 Sporting CP - Ajax

Grupa D19.45 Tiraspol - Donețk22.00 Inter - Real Madrid

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net