Barca s-a încurcat la Vigo, Suarez ”a luat foc”

suarez-epa-efe-h_56180307.jpg

Luis Suarez se bucură după al doilea gol marcat cu Celta
Luis Suarez se bucură după al doilea gol marcat cu Celta
Foto: EPA-EFE

Catalanii au mai pierdut două puncte importante în lupta cu Real Madrid. Implicată în disputa pentru supremație în LaLiga, FC Barcelona a făcut un nou pas greșit, obținând doar un rezultat de egalitate (2-2), pe terenul Celtei Vigo, în a 32-a etapă.

Ținută în șah (0-0) de Sevilla, în urmă cu o săptămână, și pusă în dificultate de Athletic Bilbao (1-0), acum cinci zile, gruparea catalană s-a aflat de două ori în avantaj prin golurile marcate de Luiz Suarez în minutele 20 şi 67, de fiecare dată bine servit de către Lionel Messi. Dominată în multe momente, Celta a egalat prin Smolov (min. 50) şi Iago Aspas (min. 88), fiind aproape de a da lovitura în minutul 90+4, când Manuel Nolito a șutat în Ter Stegen, de la circa 7 metri de poartă! După meci, Suarez a izbucnit: „E extrem de frustrat! Acum suntem condamnați să câștigăm fiecare meci și să așteptăm ca Real să facă pași greșiți. Pierdem puncte importante în deplasare, ceea ce nu se întâmpla în campionatele trecute. Trebuie să-l întrebați pe antrenor de ce se întâmplă asta. El trebuie să analizeze”. 
În următoarea etapă, Barcelona va primi vizita lui Atletico Madrid (30 iunie), iar apoi se va deplasa la Villarreal (5 iulie). La miezul nopții ce vine, Real Madrid are ocazia să se desprindă la două puncte în fruntea clasamentului în cazul unui succes pe terenul lui Espanyol Barcelona. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1