Barajul pentru Mondial / Ziua în care toţi ne gândim la România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Acel 1-3 de la Atena lasă speranţe pe care fiecare român le evaluează după propriile convingeri. Pentru unii e un rezultat imposibil, pentru alţii un minim 2-0 e la îndemâna noastră. Cu toţii recunosc însă că oricum ar ieşi la final avem o singură datorie: să ţinem pumnii strânşi.

Click! a făcut un experiment în ziua de dinaintea partidei şi a încercat să vadă cât de conectaţi sunt simplii cetăţeni la acest joc. Desigur, am întâlnit şi „Gică Contra" sau oameni pentru care România - Grecia e la fel de interesant precum foametea din Tanzania, dar ei sunt minoritari. În mare însă, acesta e cel mai important eveniment al perioadei.

Cristina va fi în tribune, de unde îi va încuraja pe jucătorii lui Piţurcă

simeon stalpnicul png

Silviu s-a rupt de prietenul său pesimist şi a stat singur în faţa aparatului de fotografiat, cu eşarfa pe care scria „Hai România!" în mână. Cristina merge chiar la meci şi mizează pe un 2-0 izbăvitor, scorul minim care ne duce în Brazilia. Daniel, un băiat îmbrăcat sport, care pare gata pentru un antrenament la Mogoşoaia, sub comanda lui Victor Piţurcă, e şi el sigur că ne calificăm. Nu-i înţelege pe pesimişti şi cu atât mai puţin pe prăpăstioşi, iar scorul de calificare nici nu-l interesează. Că va fi 2-0, că va fi 3-1 şi penalty-uri, pentru el e acelaşi lucru. Ramona, o tânără blondă, e ruptă din peluză. În geaca roşie şi cu eşarfa galbenă în mână pare un drapel din care lipseşte doar puţin albastru.

Daniel se aşteaptă la un meci foarte greu

simeon stalpnicul png

Romică a venit tocmai din Craiova să pună gresie şi faianţă în Bucureşti. Dacă nu va fi la muncă azi, speră şi el să ajungă la Arena Naţională, pe care a văzut-o până acum doar la televizor. „Sper să nu mai jucăm ca în Grecia şi să ne calificăm. 2-0 nu e mare chestie. Dacă nu voi putea merge la stadion, atunci iau câteva peturi de bere şi văd meciul cu echipa mea. Hai România!, că nu ne costă nimic, spune acesta".

Ramona nici nu concepe ca tricolorii să nu se califice la Mondial

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net