Bănia se pregăteşte pentru “Rege”. Craiova - Viitorul, derby-ul etapei în Liga 1

Ultima actualizare:

    Hagi şi Viitorul vin azi la Craiova ca să joace în cea mai frumoasă atmosferă din Liga 1. La ultima întâlnire s-au marcat şase goluri şi în tribune au fost peste 15.000 de oameniFOTO: Sportpictures.eu
Hagi şi Viitorul vin azi la Craiova ca să joace în cea mai frumoasă atmosferă din Liga 1. La ultima întâlnire s-au marcat şase goluri şi în tribune au fost peste 15.000 de oameniFOTO: Sportpictures.eu

Liga 1 propune tot mai puţine meciuri atractive dinainte, cu excepţia derby-ului FCSB – Dinamo şi a unor partide ale CFR-ului doar Craiova şi Viitorul jucând ceva fotbal. Sâmbătă avem parte din nou de acest duel între două echipe deschise, spectaculoase şi cu aspiraţii tot timpul mari.

Craiova a călcat iarăşi strâmb, după două victorii consecutive pierzând la Mediaş tocmai când credea că poate profita de egalul dintre CFR şi FCSB. Astfel, Devis Mangia s-a trezit din nou cu pistolul la tâmplă şi cu contestatarii său prinzând grai. Nu e de mirare că italianul trăieşte într-o mare tensiune şi a răspuns ţâfnos la întrebarea unui ziarist despre meciurile viitoare. “Urmează, Viitorul, CFR şi Hermannstadt, trebuie să facem zece puncte chiar dacă maximum ar fi de 9. Trebuie să vă mulţumim pe toţi”, a spus acesta ironic şi cam neinspirat înainte de partida cu Viitorul. Totuşi, oltenii sunt favoriţi chiar dacă au acumulat în clasament două puncte mai puţin decât adversarii de la malul mării. Marea speranţă e din nou un meci perfect făcut de Alexandru Mitriţă, golgheterul la zi al Ligii 1. “Piticul” a marcat opt goluri în aceste prime opt etape, unul mai puţin decât toată echipa Viitorului.

Mitriţă a marcat cât tot Viitorul

Astfel, mijlocaşul e decis să mai înfigă o dată cuţitul în spatele echipei care l-a creat. În egalul spectaculos din aprilie, Mitriţă a marcat un gol, iar Băluţă, alt fotblist care poartă pecetea “Regelui”, două, pentru un 3-3 de poveste. Culmea, Cicâldău, cel care sezonul trecut marca pentru Viitorul în poarta Craiovei, îmbracă acum tricoul alb-albastru şi e şi el gata să muşte mâna care l-a hrănit. Hagi nu e însă nici el vreun amator şi a demonstrat că ştie să-şi monteze “copiii” mai bine decât oricine. Şi cum se pare că nu mai pleacă nicăieri pentru că nu are oferte, deşi şi-ar fi dorit cu ardoare, va încerca să mai detoneze câteva bombe cu Viitorul. ”Există tatonări, dar deocamdată nu este nimic clar. Nu am discutat cu nimeni, nu am negociat, au fost doar discuții. Așa cum am mai spus, voi pleca când voi vedea că existăo ofertă, bazată pe un proiect foarte bun. Dacă nu, o să rămân aici în continuare și o să încerc să fac iar o echipă frumoasă, care să joace un fotbal de calitate”, a spus Hagi resemnat că cel puţin pentru perioada imediat următoare va rămâne prizonier în proiectul de la Ovidiu.

Ianis Hagi va pleca la iarnă

Fiul antrenorului de la Viitorul a jucat tot mai bine în ultima perioadă şi s-a vorbit despre o plecare iminentă a lui în străinătate. Până la următoarea pauză competiţională Benfica şi celelalte echipe care l-au tot urmărit trebuie să-şi pună însă pofta în cui, dar să pregătească banii. ”Ianis Hagi a avut o ofertă pe care Hagi a refuzat-o, dar a fost o decizie înțeleaptă. Acum este într-o creștere importantă și s-a văzut asta și la club și la naţionala de tineret. Despre o eventuală plecare a sa, pot spune că până la iarnă nu se va întâmpla nimic”, a declarat Cristian Bivolaru, managerul Viitorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net