Băluţă a salvat Craiova de la o mare ruşine. Afumaţiul a condus-o până în minutul 93

Ultima actualizare:

    Băluţă a înscris pentru olteni, dar pe final a fost eliminatFoto Click!
Băluţă a înscris pentru olteni, dar pe final a fost eliminatFoto Click!

CS U Craiova e un proiect disperat să pună mâna repede pe un trofeu şi Cupa României pare tot timpul drumul cel mai scurt pentru acest deziderat. Oltenii continuă cursa, dar au avut mare cumpănă cu o grupare din Liga a 2-a.

Afumaţi n-are un teren omologat pentru un astfel de meci şi a gâzduit-o pe CS U pe teren neutru, la Ploieşti. Deşi Mangia n-a folosit chiar atât de multe rezerve, astfel încât să se justifice o eventuală surpriză, ea a fost totuşi la un pas să se producă! Burlacu a deschis scorul în minutul 10 beneficiind de creierii "afumaţi" ai oltenilor, care au crezut că vor câştiga doar cu numele. Gustavo a egalat dintr-un offside evident şi nesemnalizat de arbitrii, fapt care le-a permis oltenilor să intre în prelungiri. Acolo era de aşteptat ca echipa mai bună şi mai pregătităt fizic, adică CS U Craiova, să facă diferenţa, dar mai bine au început tot cei din Afumaţi! Vlada a făcut 2-1 în minutul 93, când nici nu se aşezaseră bine jucătorii pe teren şi oltenii erau din nou panicaţi. Atunci a ieşit la rampă unul dintre internaţionalii doljenilor, Alexandru Băluţă, care în patru minute (101 şi 104) a întors scorul şi a calificat-o pe Craiova în sferturi după un 3-2 dramatic şi care ar fi bine să nu se mai repete dacă într-adevăr o interesează acest trofeu. 

”E o competiție importantă. Eu sunt mulțumit că echipa s-a calificat și că a avut caracter, asta deși ambientul din jurul nostru crea anumite perturbații. Suntem mulțumiți că ne-am calificat și trebuie să ne recuperăm. Următorul meci în Cupă va fi abia în februarie. Am făcut propria analiză. Am făcut alegerile așa cum am gândit. Băieții au fost capabili să rămână în meci, chiar dacă au fost multe momente dificile. Așa am decis eu din punct de vedere tactic. În România, se schimbă părerile o dată la cinci minute. Eu îmi fac treaba și lucrurile merg bine pentru echipă”, a spus antrenorul Devis Mangia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net