Balotelli chiar e special. Şi-a personalizat ghetele cu titlurile din ziare care se refereau la isprăvile lui! Vezi aici FOTO!

Ultima actualizare:
Balotelli
Balotelli

Mario Balotelli a făcut toate extravaganţele posibile în materie de vestimentaţie, accesorii sau automobile conduse, dar ultima chiar e cea mai tare.

Atacantul lui AC Milan şi-a pregătit pentru derby-ul cu AS Roma, de luni seara, o pereche de ghete special personalizate. Mai exact, acestea aveau inscripţionate pe ele o serie de titluri din ziare care făceau referire la momentele magice ale fotbalistului de-a lungul timpului.

Astfel, de la acel "Why always me?", mesaj afişat pe tricou după un gol în poarta lui Manchester United, când el juca la rivala City, până la "Bye, Bye Gemarnia" titlul apărut în presa peninsulară după ce Balotelli a eliminat-o aproape de unul singur pe Germania în semifinalele Campionatului European din 2012, toate au apărut scrise ca marcă înregistrată pe ghetele lui Balotelli.

Balotelli
Balotelli

Desigur, pe partea exterioară a piciorului a apărut şi fotografia celebră cu el încordându-şi muşchii, iar pe călcâi semnătura SUPER MARIO.

Iniţiativa nu l-a ajutat însă prea mult pe Balotelli, care nu a marcat în acest joc, Milan şi Roma încheind la egalitate, 2-2.


    Balotelli
Balotelli

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net