Bal mascat cu „Bizonul”. Gnohere îşi continuă recitalul

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Cu golul din primul minut de la Craiova, Gnohere a fost încă o dată jucătorul-cheie al celor de la FCSB. Imaginea cu „Bizonul” Gnohere bucurându-se cu mâna la gură, în stilul „Dybala”, a devenit obişnuinţă. Cu şapte goluri în ultimele patru meciuri, masivul atacant francez e de neoprit.

Marele derby Craiova – FCSB (2-5) a durat cu adevărat mai puţin de un minut, mai exact 44 de secunde. Golul rapid înscris de Harlem Gnohere la Severin a dat drumul la spectacol, dar problema echipei câştigătoare nu s-a mai pus în nici un moment.

Aşadar, „Bizonul” s-a dovedit încă o dată esenţial în parcursul formaţiei antrenate de Nicolae Dică, roş-albaştrii reuşind să urce pe prima poziţie a clasamentului după meciurile din această etapă. Cu mâna la gură şi cu două degete ridicate de-o parte şi de alta a nasului, Gnohere se bucură după fiecare gol marcat în stilul consacrat de argentinianul Paulo Dybala de la Juventus.


    Paulo Dybala
Paulo Dybala

Există însă şi o mică diferenţă, sud-americanul făcând acest gest cu mâna stângă, în timp ce „Bizonul” foloseşte mâna dreaptă. Într-un interviu acordat site-ului UEFA după evoluţia entuziamantă de la Beer-Sheva, Gnohere a dezvăluit şi motivul pentru care îl copiază pe Dybala, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din noul val. „Fac asta pentru copiii mei. Ei iubesc fotbalul italian şi pe Juventus Torino. Deci şi pe Dybala”, a precizat golgheterul celor de la FCSB. La 29 de ani, Harlem Gnohere e un familist convins şi are doi băieţei de care e nedezlipit în timpul liber.


    Fanii îi pupă mâna lui Gnohere
Fanii îi pupă mâna lui Gnohere

Cu nouă goluri marcate în campionat şi alte două în Liga Europa, Harlem Gnohere e de departe cea mai importantă armă ofensivă a FCSB-ului în actuala stagiune. Fanii grupării roş-albastre îl consideră deja un idol pe Gnohere, sugestivă fiind imaginea în care unul dintre susţinătorii FCSB îi pupă mâna „Bizonului” la finalul partidei cu Craiova disputate duminică seara.


    Denis Alibec
Denis Alibec

După un exil de trei meciuri, „rebelul” Denis Alibec a revenit contra Craiovei în lotul Stelei şi i-a luat locul lui Gnohere imediat după pauză. Pe bancă, Alibec a schiţat un zâmbet larg la golul lui Gnohere, reuşită care îi îngreunează însă recuperarea locului de titular, în condiţiile în care Gigi Becali a precizat că cei doi nu pot evolua în acelaşi timp. Rămâne de văzut care va fi strategiala care va apela antrenorul Nicolae Dică pentru a administra această situaţie complicată apărută în sânul lotului cu cei doi atacanţi ai săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net