Băiatul lui Borcea, din Elveţia, urgent la căpătâiul tatălui

Ultima actualizare:

    Mihaela: «Voi fi mereu alături de Cristi»
Mihaela: «Voi fi mereu alături de Cristi»

Divorţul n-a putut să "rupă" relaţia dintre Cristi şi Mihaela Borcea, soţi mai bine de două decenii. Tocmai de aceea, într-un moment de cumpănă al vieţii sale, la momentul operaţiei pe cord suferite luni, acţionarul dinamovist a avut-o alături pe fosta lui soţie. În plus, băiatul lor cel mare, patrick, a venit de urgenţă din Elveţia.

Cristi Borcea a trecut cu bine de o încercare grea. Luni, el a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. În timpul operaţiei, care a durat peste şase ore, medicii i-au oprit inima acţionarului dinamovist. I s-a făcut un by-pass pe o arteră coronară înfundată, dar totul a decurs foarte bine, potrivit medicului care s-a ocupat de caz, Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Cristi Borcea, alături de fiul său cel mare, Patrick, de 14 ani. Cristi şi Mihaela mai au doi copii, gemenii Angelo şi Melissa, de 9 ani

Cristi Borcea, alături  de fiul său cel mare,  Patrick, de 14 ani. Cristi şi Mihaela mai au doi  copii, gemenii Angelo  şi Melissa, de 9 ani
Cristi Borcea, alături de fiul său cel mare, Patrick, de 14 ani. Cristi şi Mihaela mai au doi copii, gemenii Angelo şi Melissa, de 9 ani

După operaţie, Borcea a fost "supravegheat" de actuala soţie, Alina, însărcinată în şapte luni, dar a fost vizitat şi de Mihaela, femeia alături de care a trăit peste douăzeci de ani. Fosta doamnă Borcea a mărturisit pentru Click! faptul că a avut emoţii mari în timpul intervenţiei chirurgicale pe care a suferit-o Cristi: "Nu m-am liniştit până nu am aflat că operaţia a decurs bine şi că el este în regulă. Seara, după operaţie, am fost la spital să-l văd. Era bine, dar slăbit. Este şi normal având în vedere prin ce a trecut. Dar are mare încredere că lucrurile vor merge din bine în mai bine şi cu ajutorul lui Dumnezeu nu va mai avea astfel de probleme".

Mihaela, care şi-a păstrat numele "căpătat" prin căsătorie, ne-a explicat că şeful lui Dinamo va fi o prezenţă constantă în viaţa ei, chiar dacă au divorţat, iar el şi-a refăcut viaţa căsătorindu-se cu Alina: "Voi fi mereu alături de Cristi şi în momentele bune şi în cele dificile. Îmi doresc un tată sănătos pentru copiii mei şi nu am cum să nu fiu lângă el. Voi încerca, aşa cum am făcut-o până acum, să-i spun lui Cristi să fie cât se poate de liniştit pentru a evita alte probleme în viitor".

Mihaela ne-a povestit că şeful de la Dinamo a intrat încrezător în operaţie, asta şi pentru că fiul cel mare, Patrick, a venit special din Elveţia pentru a sta cu el: "Mă bucur că au petrecut două zile împreună, înainte să se interneze. Cei doi copii mai mici, Angelo şi Melissa, nu ştiu încă de operaţia lui Cristi. Am încercat să-i protejez, dar le voi spune pentru că zilele astea vreau să-i duc şi pe ei la spital să-şi vadă tatăl".

Alina îi va dărui un băieţel

După divorţul de Mihaela, Cristi Borcea s-a căsătorit în vara anului trecut cu Alina Vidican, femeia cu care avea de mai mulţi ani o relaţie. După nuntă, cei doi au plecat în America, unde au stat până la începutul acestui an.

simeon stalpnicul png

Alina este însărcinată în aproape şapte luni şi îi va dărui lui Cristi un băieţel. Zilele acestea, ea fost în permanenţă alături de soţul ei la spital.

Operaţie de şase ore

Cristi Borcea a fost operat, luni, pe cord deschis, de dr. Şerban Brădişteanu de la Spitalul Floreasca. Intervenţia a durat circa şase ore: pacientului i-a fost eliberată o arteră înfundată, realizându-se şi un by-pass.

Nu sunt primele probleme de sănătate ale bossului dinamovist. În urmă cu aproximativ doi ani, a fost diagnosticat cu mercur în sânge. Pentru tratament, Borcea a apelat la serviciile unei clinici din SUA.

«În câteva zile poate pleca acasă pe picioarele lui»Prof. dr. Mircea Cinteză, cardiolog

Intervenţia chirurgicală la care a fost supus Cristi Borcea a fost una dificilă, care, însă, a fost finalizată cu succes, după șase ore. Prof. dr. Mircea Cinteză, cardiolog, ne-a declarat că recuperarea unui pacient care a suferit o operaţie de by-pass pe o arteră coronară durează 4 - 5 zile.

"Apoi, poate pleca acasă pe picioare. Bineînţeles că va trebui să aibă un stil de viaţă echilibrat, însă va fi un om absolut normal, nu va avea restricţii deosebite. Nu va avea voie să sară peste cal, dar va putea să facă sport cu moderaţie. În ceea ce priveşte alimentaţia, trebuie să ştie că va trebui să evite grăsimile. Şi, un aspect foarte important: trabucul şi ţigările sunt complet contraindicate! De asemenea, mai mult ca sigur că medicul său îi va prescrie un tratament pe termen lung", ne-a explicat prof. dr. Mircea Cinteză.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net