Azi e finala Cupei României. Vezi cum va fi omagiat Ekeng!

Ultima actualizare:

    Ekeng (stânga) a decedat în timpul meciului Dinamo - Viitorul
Ekeng (stânga) a decedat în timpul meciului Dinamo - Viitorul

Finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj, programată astăzi de la ora 21.30, va fi dedicată fostului fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, decedat la data de 6 mai.

În acest sens, organizatorii au pregătit două momente speciale în memoria camerunezului trecut în nefiinţă la numai 26 de ani. Astfel, se vor ţine momente de reculegere atât la începutul meciului cât şi în minutul 14 al partidei, acesta fiind numărul pe care Ekeng îl purta la Dinamo.

În plus, rămâne de văzut care va fi coregrafia pregătită de fanii "câinilor", recunoscuţi pentru creativitatea lor în asemenea momente.

Ca o completare, Răzvan Burleanu a anunțat că o replică a trofeului Cupei României va ajunge în Camerun, la mormântul lui Ekeng, pe banii federației.

”Acest trofeu este transmisibil, prin urmare, dacă Dinamo va câștiga trofeul, în mod cert o medalie de câștigător va fi în memoria lui Patrick Ekeng. Dacă clubul Dinamo ne solicită, noi ca federație îi vom sprijini pentru a crea o replică a acestei cupe, care să meargă în Camerun pe banii celor de la Federație”, a precizat președintele FRF.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net