Avem un Hagi la naţionala mare după 18 ani!

ianis.jpg

Ianis Hagi

Ianis, fiul fostului mare internaţional, a fost convocat de Contra pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru din Liga Naţiunilor.

Regele” Gică Hagi s-a retras de la naţionala României în anul 2000, după meciul de tristă amintire cu Italia de la Europene. După 18 ani, fiul său Ianis îi calcă pe urme, fiind chemat în premieră în lotul tricolorilor mari. În vârstă de 20 de ani, Hagi junior a fost până în prezent jucător de bază la toate naţionalele de tineret ale României, dar saltul spre prima reprezentativă s-a lăsat aşteptat. Selecţionerul Cosmin Contra a apelat la Ianis Hagi pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Lituania acasă (17 noiembrie) şi cu Muntenegru în deplasare (20 noiembrie). Pentru a-i face loc lui Ianis, Contra l-a tăiat de pe lista stranierilor pe Alex Băluţă şi nu l-a mai convocat deloc pe Florin Tănase de la FCSB.

Lotul convocat de Contra:

Portari: Tătăruşanu (Nantes), Pantilimon (Nottingham Forest), Niţă (Sparta Praga)

Fundaşi: Manea (CFR Cluj), Benzar (FCSB), Săpunaru (Kayserispor), Nedelcearu (FC Ufa), Moţi (Ludogoreţ), Paşcanu (Leicester City), Toşca (PAOK Salonic), Bancu (Craiova)

Mijlocaşi: Chipciu (Sparta Praga), Marin (Standard Liege), Anton (Krylia Sovetov), Băluţă (Viitorul), Stanciu (Sparta Praga), Cicâldău (Craiova), Mitriţă (Craiova), Hagi (Viitorul), Maxim (Mainz), Deac (CFR Cluj)

Atacanţi: Keşeru (Ludogoreţ), Puşcaş ( Palermo), Ţucudean (CFR Cluj), Ivan (Rapid Viena)

Loading...