Autocarul lui Manchester United, atacat cu pietre de fanii lui West Ham

Ultima actualizare:

    Autocarul lui Manchester United captură video
Autocarul lui Manchester United captură video

Suporterii care au atacat cu sticle şi pietre autocarul lui Manchester United vor fi identificaţi şi vor avea interdicţie pe viaţă la meciurile lui West Ham.

Mai mulţi suporteri ai echipei West Ham United au atacat cu sticle şi alte obiecte autocarul celor de la Manchester United, marţi seară. Încidentele s-au produs la ultimul meci de pe Boleyn Ground, partida fiind o restanţă din etapa 35.

Astfel, startul disuptei a fost întârziat cu 45 de minute.

Geamul autocarului s-a spart din cauza obiectelor aruncate, iar poliţia locală a precizat că un reprezentant al forţelor de ordine şi o altă persoană au fost răniţi uşor. "Fanii au spus la revedere arenei Upton Park printr-o ruşinoasă călătorie în timp, în zilele oribile ale huliganismului din anii 70 şi 80. Dacă au vrut să readucă memoria acelor zile apuse, atunci acest grup de imbecili siniştiri şi-a atins scopul", a scris The Mirror.

De la începutul sezonului viitor, după 104 ani, West Ham United va părăsi Boleyn Ground pentru a juca pe Stadionul Olimpic. Vechea arenă a avut şi ea de suferit din cauza fanilor, care sub pretextul unui suvenir au distrus totul în calea lor.

"Nu a fost ceva frumos. Sunt sigur că gruparea West Ham este dezamăgită de ce au făcut suporterii", a declarat Wayne Rooney pentru Sky Sports.

David Sullivan, copreşedinte al clubului West Ham, a afirmat la BBC Radio 5 că echipa Manchester United ar fi trebuit să vină mai devreme la stadion. "Nu înţeleg de ce United nu a putut veni la ora 16.00 (ora locală). Ar fi putut să vină mai devreme. Ştiau că va fi aglomerat. Este o nebunie. Strada era aglomerată şi nu puteau să intre cu autocarul. Erau oameni în jurul autocarului, dar nu a existat un atac", a spus Sullivan. 

West Ham United a învins cu 3-2 pe Manchester United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net