Aubameyang a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Premier League

aubameyang.jpg

Aubameyang a marcat 72 de goluri pentru Arsenal
Aubameyang a marcat 72 de goluri pentru Arsenal
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Căpitanul echipei Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, a devenit cu o semnătură cel mai bine plătit jucător din cel mai bogat campionat din lume, cel englez. El va primi în următoarele trei sezoane câte 400.000 de euro pe săptămână! Adică 21.000.000 de euro pe lună.

Atacantul gabonez şi-a prelungit contractul cu gruparea londoneză, care expira la finalul sezonului 2020/2021, în timp ce noul contract este valabil până în vara anului 2024. ”Să semnez cu acest club special nu a fost niciodată în dubiu. Cred în Arsenal. Putem realiza lucruri mari împreună. Avem ceva interesant aici şi cred că urmează ce este mai bine pentru Arsenal”, a declarat jucătorul.

Atacantul gabonez, în vârstă de 31 de ani, este la Londra din ianuarie 2018, când a fost transferat de la Borussia Dortmund în  schimbul sumei de 56 de milioane de lire sterline, un record pentru ”tunari” atunci. El a mai evoluat la Dijon, Lille, Monaco şi Saint-Etienne.

Grație noului contract, fotbalistul de 31 de ani a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, devansându-i pe coechipierul său, Mesut Ozil, și pe portarul lui Manchester United, David De Gea, ambii cu un salariu săptămânal de 380.000 de euro.

Pe locul patru în acest clasament îl avem pe belgianul lui Manchester City, De Bruyne, cu 350.000 de euro, iar pe 5 pe puștiul de 21 de ani venit în urmă cu câteva săptămâni la Chelsea de la Bayer Leverkusen, Haavertz, cu 340.000 de euro pe săptămână.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1