Au vrut, dar n-au putut

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru a ratat  cele mai mari ocazii  ale României în meciul  contra DanemarceiFoto: David Muntean
Claudiu Keşeru a ratat cele mai mari ocazii ale României în meciul contra DanemarceiFoto: David Muntean

România şi-a pus toate speranţele într-o victorie cu Danemarca, iar jucătorii noştri au intrat pe teren decişi să o obţină. Partida de la Cluj s-a încheiat însă cu un 0-0 care ne îndepărtează aproape definitiv de turneul final al Campionatului Mondial 2018.

Cu 26.895 de fani care au împins de la spate echipa noastră toată partida, România a început în forţă meciul şi în minutul 18 Keşeru, titularizat în locul lui Alibec, a ratat prima mare ocazie, trimiţând cu latul, peste, din 6 metri. Presiunea tricolorilor a continuat şi părea că totul merge în favoarea noastră, însă danezii nu au fost de acord. Până la pauză, ocaziile au fost echilibrate de vedeta lor, Erikssen. Jucătorul lui Tottenham a tras, tot din 6 metri, puţin peste poarta noastră.Din păcate, în repriza secundă, în afara unei ocazii a aceluiaşi Keşeru, dublat apoi de Chipciu, care a tras în portar din poziţie bună, România nu a mai contat în meci. Asta în ciuda introducerii pe teren a lui Denis Alibec, jucătorul aşteptat de tribune ca un adevărat salvator. Din păcate, miza meciului şi lipsa unor lansări în adâncime care să-l pună în valoare l-au transformat pe stelist într-un anonim, prestaţia lui fiind cu mult sub cea a lui Keşeru, pe care l-a înlocuit în minutul 60 al partidei.  Finalul de meci a găsit Danemarca în atac, dominarea nordicilor fiind atât de mare încât ei şi-au permis luxul de a rata din toate poziţiile. Probabil că vizita la bisercă făcută ieri dimineaţă de membrii  Comitetului Executiv al FRF a avut un cuvânt de spus în faptul că nu am luat gol, deoarece doar imprecizia adversarilor sau intervenţiile de ultim moment ale lui Chiricheş sau Toşca au făcut ca meciul să se termine 0-0. Un rezultat norocos pentru noi, dar care nu ne ajută cu nimic. România, în acest moment, este scoasă aproape total din calculele calificării la Campionatul Mondial din Rusia 2018.Prin acest rezultat, România a egalat un record negativ, de peste 60 de ani: patru meciuri consecutive fără gol marcat! O dovadă în plus a ineficienţei jucătorilor noştri.

Benzar a devenit tată de ziua lui

simeon stalpnicul png

Titular în echipa României, Romario Benzar nu va uita niciodată ziua meciului cu Danemarca. Pe de o parte pentru că a împlinit 25 de ani şi a fost sărbătorit de coechipieri în dimineaţa partidei, iar pe de alta deoarece iubita lui a născut chiar duminică. Fundaşul formaţiei Viitorul Constanţa are un băiat pe care speră, desigur, să îl îndrume spre fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net