Au şi fanaticii din tribune recorduri pe care le vânează

Citeste tot despre: 

Un sud-african, în vârstă de 29 ani, mare consumator de fotbal, intenţionează să parcurgă 17.000 km pentru a asista la 38 dintre cele 64 de meciuri ale Cupei Mondiale, pentru a putea intra astfel în Cartea Recordurilor.

Citește și

Violenţa ultraşilor ucide şi aduce puşcăria. S-a întâmplat în Serbia

Argentina le plăteşte ultraşilor drumul şi cazarea pentru Mondialul din Africa de Sud

Amploarea coregrafiei "distruge" duşmanul


Povesteşte-ne pe FORUMUL CLICK trăirile şi impresiile tale despre fenomenul ULTRAS

"Am aflat că actualul deţinător al recordului a urmărit 20 partide la un singur turneu final. Aceasta este media pe care eu o realizez în mod normal, în fiecare lună", a declarat Thulani Ngcobo, ultras sever al formaţiei Kaiser Ciefs din Johannesburg.

Suporterul înflăcărat urmăreşte pe viu câte patru partide în fiecare etapă a campionatului sud-african şi călătoreşte împreună cu echipa sa de suflet prin întreaga ţară, cheltuind lunar aproximativ 2.000 de ranzi (271 dolari).

http://api.ning.com/files/QJBfCGlgzpGBdLVt3jrIo290roMY8KSUdiIxFozus-8_/DSC00438.JPG?width=737&height=552

Cu ocazia Cupei Confederaţiilor, care a avut loc în Africa de Sud, în vara anului trecut, Ngcobo a făcut un prim test, urmărind selecţionata "Bafana Bafana" în toate meciurile pe care aceasta le-a disputat.

De asemenea, el a călătorit contra cronometru între Rustenburg şi Johannesburg, pentru a putea asista atât la finală cât şi la partida pentru locul 3, programate în aceeaşi zi.

http://api.ning.com/files/lEiD2dh57qoHruCiz4wa7gYzBZUyvrgf*a15G-FFmcM_/Airport.jpg?width=640&height=480

"Fac asta din dragoste pentru fotbal şi nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să încerc să intru în Cartea Recordurilor", a mai spus suporterul sud-african.

Cu ocazia partidei Chile - Spania, din grupa H, africanul va intra în Cartea Recordurilor

Meciul dintre cele două selecţionate va deveni al 21-lea văzut live de Thulani Ngcobo. Va deveni omul care a asistat la cele mai multe meciuri la un singur turneu final.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1