Au pierdut în ultimul minut

Ultima actualizare:

    Daniel Grigore a fost  din nou groparul  dinamoviştilor,  producând un penalty  în ultimul minut  al prelungirilor
Daniel Grigore a fost din nou groparul dinamoviştilor, producând un penalty în ultimul minut al prelungirilor

După ce au ratat pe bandă rulantă, elevii lui Mulţescu s-au impus cu ajutorul fundaşului dinamovist Grigore care l-a faultat clar pe Fatai, iar Dinamo a înregistrat prima înfrângere din Liga I.

Ratare după ratare. Până să deschidă scorul, în minutul 94, gazdele au avut numeroase ocazii de a marca, dar Ivanovski, din şase metri a tras peste poartă, Fatai a trimis pe lângă poartă de la trei metri, Măţel a reluat cu capul în bara transversală, iar Bukari a trimis în bara laterală. În schimb, roş-albii nu au avut nicio ocazie clară de a marca.

Fanii au cerut demisia conducerii. Galeria dinamovistă a scandat împotriva conducătorilor, ţinta favorită fiind Cristi Borcea, dar şi fraţii Becali. „Plecaţi cu toţi, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere!", au strigat suporterii. În plus, şi şeful LPF, Dumitru Dragomir, a fost jignit de „câini".

Danciu a intrat la cererea galeriei. Atacantul Ionel Dănciulescu a început ca rezervă partida cu Astra, dar înaintea pauzei, numele său a fost scandat minute în şir de către roş-albi, iar Bonetti a respectat dorinţa ultraşilor şi l-a băgat în teren pe „Corb" chiar de la începutul celei de a doua reprize.

Koulibaly, freză nouă cu ghinion. Fundaşul dinamovist a uimit spectatorii din tribune, jucătorul renunţând la codiţele stil afro şi făcându-şi apariţia cu o freză gen "coamă de leu". Noul look nu i-a purtat noroc, pentru că în minutul 50 a primit direct cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul în figura lui Ivanovski.

Distefano, eliminat. "Astralii" au rămas în zece din minutul 73, Distefano primind al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui Boubacar.

Giovani Becali: «Îl las pe Bonetti să văd unde termină»

Impresarul Giovani Becali, un apropiat al dinamoviştilor, a pus înfrângerea cu Astra pe seama oboselii după partida din Liga Europa de la Harkov.

"Pentru ei ţinea de moral faptul că nu pierduseră nici o partidă în campionat. Cred că au venit obosiţi de la meciul cu Metalist, erau convinşi că pot repeta minunea de la Liberec, şi au dat totul acolo. Îl las pe Bonetti să-şi facă treaba, să văd unde termină", a spus Giovani.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net