Au pierdut pentru Reghecampf?

Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

O vorbă inteligentă spune că atunci când ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, probabil nu e. Victoria giuleştenilor, 1-0 în Ghencea, e arătată de stelişti cu degetul, totul fiind cusut cu o aţă albă, dar subţire. Gazdele s-au sabotat singure înainte de meci, au jucat execrabil 90 de minute, iar miza nu poate fi decât una: îndepărtarea lui Gâlcă pentru a-i face loc lui „Reghe”.

„Eu nu-l dau afară pe Gâlcă, dar poate pleacă el”, a fost anunţul oferit către mass-media direct de la Poarta Albă cu câteva zile înainte de Steaua – Rapid. Declaraţia prin intermediari a lui Gigi Becali pare fără sens. Cum şi de ce? Dacă era supărat pe Gâlcă pentru parcursul european, de ce nu l-a dat afară după Ludogoreţ sau după ratarea primăverii europene? Acum, lider detaşat, cu titlul în buzunar şi neameninţat de nimic, ce rost mai are? Păi simplu. Laurenţiu Reghecampf a încasat cele 5 milioane de euro de la arabi, e fără loc de muncă şi vrea din nou în circuit. Sună zilnic la penitenciar şi tânjeşte după revenire. Şi patronul vrea, dar cum să-i arate uşa lui Gâlcă fără să-şi pună şi mai rău suporterii în cap? O înfrângere cu Rapid, urmată poate de un semieşec la Craiova, ar legitima gestul. Şi începe nebunia. Sâmbătă seara i-l exclude din lot pe Arlauskis, îngerul păzitor din poartă.

Gâlcă a recunoscut că Reghe dă «târcoale»

Apoi, duminică dimineaţa, de la penitenciar vine altă comandă: Prepeliţă şi Latovlevic sunt şi ei out pentru că nu-şi prelungesc contractele. 3 pierderi grele, în buza meciului, după ce Gâlcă făcuse deja planul de bătaie. Meciul apoi, o ruşine. Papp, Varela, Guilherme, Bourceanu, Stanciu, Filip, Popa şi Ţucudean, adică cei opt stelişti impresariaţi de Anamaria Prodan, par din alt film. Papp greşeşte la gol şi Balaj fluieră finalul. Rapid câştigă, spun unii. Ba nu, Steaua pierde, spun alţii. Iar Gâlcă, pare de acord cu scenariul acesta. „Mi-ar fi plăcut să am toţi jucătorii la îndemână. Reghecampf dă târcoale echipei, ştiu că vrea să revină la Steaua şi că vorbeşte zilnic cu patronul”, spune „mutul” antrenor, care îşi dă drumul la limbă când vede că nu mai e nimic de pierdut. Cam târziu. Schimbarea lui cu „Reghe” nu mai pare decât o chestiune de timp.

Fostul antrenor nu contrazice scenariul


    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Acidul Laurenţiu Reghecampf, cel care ia foc din orice nimic ce-l lezează, a şocat acum prin calm şi tact. N-a contrazis în niciun fel acuzaţiile lui Costel Gâlcă, ci doar s-a baricadat în spatele unor ironii. „Nu are sens să comentez astfel de reacţii. Gâlcă e un antrenor mare şi inteligent. Steaua e o echipă uluitoare. Se poate întâmpla oricui, mai există şi astfel de momente. Steaua va câştiga campionatul cu Costel pe bancă”, a spus Reghecampf, care s-ar afla în discuţii şi cu cei de la “U” Cluj.

«Steaua a devenit o echipă de pluton!»

simeon stalpnicul png

Integritatea de la Steaua – Rapid este însă susţinută cu argumente de fostul preşedinte al LPF. „La Steaua, în afară de 2-3 jucători, restul sunt de pluton sau de retrogradare. Nu ştiu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Vor lua campionatul că n-are cine, dar e greu fără Keşeru, Sânmărtean, Arlauskis, Prepeliţă şi Szukala. Gâlcă n-are nici o vină în legătură cu jucătorii excluşi din lot. E oprit de interese, de şmecherii, de bani”, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net