Au început contrele înainte de derby

Ultima actualizare:

    „Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!
„Corbul” Ionel Dănciulescu a fost adus înapoi la club după nici trei luni şi va ocupa funcţia de director sportivFoto: Click!

“Câinii” se laudă cu farsa pusă la cale la partida celor din Ghencea cu Manchester City când s-a văzut mesajul “Doar Dinamo Bucureşti”. Coregrafia a fost afişată pe toată lungimea tribunei a II-a a Arenei Naţionale chiar de stelişti. Ei au fost păcăliţi de dinamovişti, iar episodul a fost relatat în toată lumea.

Recent, directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, i-a ironizat pe cei din “Ştefan cel Mare” spunând că echipa sa adună pe stadioane mai mulţi fani în meciurile amicale decât o fac rivalii în cele oficiale. A venit o replică promptă a a omologului de la roş-albi, Ionel Dănciulescu, cel care le-a adus aminte de momentul “Doar Dinamo Bucureşti”. “Militarii”, prin vocea antrenorului Reghecampf, au continuat contrele, dar tehnicianul a recunoscut până la urmă supremaţia fanilor rivali. “Danciu spunea că cei din club nu au legătură cu acel eveniment. S-a dat în fapt. Pentru mine nu e o rană, nu mă interesează, nici nu mă uit în tribune”, a spus el. Apoi, a continuat: “Au dat foc la tribună şi s-au lăudat vreo 20 de ani. Hai să ne concentrăm la fotbal. Derby-ul va fi unul frumos, sigur vor fi mulţi dinamovişti, vor face show, sunt renumiţi pentru asta, au fost felicitaţi de toţi, dar eu n-am nici o problemă… Mi-ar plăcea să fie la fel şi din partea noastră”.

Reghe: «Nu sunt un monstru cu şapte capete!»

simeon stalpnicul png

Antrenorul roş-albaştrilor a comentat despre sosirea actualului star al Astrei, Denis Alibec, sub comanda sa din iarnă. Atacantul e recunoscut pentru viciile sale, dar tehnicianul susţine că nu va avea probleme cu jucătorul. “Nimeni nu bate jucătorii, nu-i stresează şi nu sunt vreun mostru cu şapte capete, pot discuta foarte bine cu ei. Disciplina la Steaua e de la primul la ultimul om, ceva ce te obligă de la sine”, a spus Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net