Au filmat o reclamă la antrenament

16-sport-antrenament-dam_2749.jpg

Tricolorii au fost actori fără voie la prima şedinţă ţinută luni la Mogoşoaia
Foto: David Muntean

România nu are neapărat performanţe mai mari sub preşedinţia lui Răzvan Burleanu, dar nimeni nu poate spune că la marketing nu se văd îmbunătăţiri.

Naţionala s-a apropiat în ultimii doi ani de fani şi de presă prin natura acţiunilor deschise pe care FRF le organizează constant la centrul de pregătire de la Mogoşoaia sau la Casa Fotbalului.

Astfel, sponsorii au apărut şi ei ca ciupercile după ploaie! Luni, 20 martie, la prima şedinţă de pregătire a meciului cu Danemarca, tricolorii au jucat şi un rol pentru una dintre companiile care bagă bani în Federaţie. Respectivii au filmat pe loc un spot publicitar, iar imaginile au fost captate cu aparate de ultimă generaţie.

Astfel, o dronă a survolat timp de mai bine de o oră terenul unde Alibec şi compania transpirau sub tricolor, iar pe margine o cameră care capta imagini la 360 de grade, adică de jur împrejur, asigura că nu se pierde nimic. La tehnică nu ne bate nimeni, e clar, dar toate sunt degeaba dacă săptămâna nu se încheie cu o victorie pe Cluj Arena, duminică seara. 

Loading...