Au ajuns banii la Astra! Primă de 10.000 de euro în finala Cupei

ioan_niculae.jpg

Ioan Niculae
Citeste tot despre: 

Înaintea finalei de Cupă de sâmbătă, patronul Ioan Niculae a achitat o mare parte din restanţele financiare ale jucătorilor.

Tensiunea din vestiarul Astrei pare să se fi aplanat la timp pentru ca giurgiuvenii să joace la capacitate maximă în finala Cupei României cu Viitorul, partidă programată sâmbătă la Ploieşti. După ce fotbaliştii antrenaţi de Costel Enache s-au plâns luni în şir de lipsa banilor, mulţi dintre ei ameninţând inclusiv cu depunerea de memorii, patronul Ioan Niculae a găsit resursele financiare pentru a le închide gura fotbaliştilor săi. „Nu vor mai fi datorii. Am plătit reastanţele pe două luni, iar restul se va achita până vineri”, a anunţat Niculae într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Omul de afaceri a precizat că a fost foarte supărat de înfrângerea cu 1-4 suferită în play-off cu Viitorul, meci în urma căruia n-a mai vrut să audă de fotbal. „Dacă ei intră în grevă, eu de ce să nu fac la fel când nu jucăm nimic?”, a explicat Niculae.

De asemenea, pentru a-şi motiva şi mai tare jucătorii în finala Cupei, Ioan Niculae a pus pe masă o primă consistentă. „Indiferent de ce salarii au, toţi vor lua o primă de 10.000 de euro dacă bat pe Viitorul”, a subliniat patronul Astrei. În confruntarea de la Ploieşti, „astralii” îşi vor juca şi ultima şansă de a calificare în preliminariile Ligii Europa. Terminând play-off-ul pe locul cinci, Astra trebuie să câştige Cupa României pentru a fi prezentă la vară în a doua competiţie continantală inter-cluburi.

Loading...