Atenţie, Gâlcă! Barcelona a făcut două „transferuri” de lux

Ultima actualizare:

    Arda Turan şi Aleix Vidal
Arda Turan şi Aleix Vidal

După egalul (0-0) smuls Barcelonei în campionat la 2 ianuarie, Costel Gâlcă se pregăteşte pentru o nouă confruntare de foc cu campioana Europei şi a lumii.

Mâine, pe „Camp Nou”, Barcelona şi Espanyol se întâlnesc în prima manşă a optimilor de finală din Cupa Spaniei, returul fiind programat miercurea viitoare pe terenul echipei lui Gâlcă.

Comparativ cu disputa din urmă cu două zile, antrenorul român va avea în faţă o echipă a altă echipă a Barcelonei. În primul rând, tehnicianul Luis Enrique pregăteşte câteva modificări în 11-le de start, încercând să le ofere şanse jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest sezon, cum ar fi Vermaelen sau Mathieu.

Apoi, Luis Enrique va avea la dispoziţie doi fotnbalişti noi. Este vorba despre mijlocaşul turc Arda Turan şi despre fundaşul spaniol Aleix Vidal. Cei doi au fost cumpăraţi de Barcelona vara trecută de la Atletico Madrid, respectiv FC Sevilla, dar n-au avut drept de joc din cauza interdicţiei la transferuri impuse de FIFA clubului catalan (din cauza unor nereguli apărute la achiziţionarea jucătorilor sub 18 ani). În această perioadă, Turan şi Vidal s-au antrenat alături de coechipierii de la Barcelona, dar au privit meciurile din tribune sau din faţa televizorului.

Pentru Arda Turan, Barcelona a plătit celor de la Atletico 34 de milioane de euro, în timp ce Aleix Vidal a fost luat de la Sevilla în schimbul a 18 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net