Atacantul Barcelonei, Luis Suarez, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi

luis-suarez

luis-suarez
Luis Suarez a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi
Foto:GettyImages

Atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, Luis Suarez, în vârstă de 32 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, a anunţat joi, 9 mai, clubul catalan.

Luis Suarez a fost supus unei intervenţii la nivelul meniscului, potrivit comunicatului emis de către clubul catalan. În comunicat nu este precizată perioada de indisponibilitate a jucătorului. FC Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League în urma unui meci plin de tensiune împotriva celor de la Liverpool, disputat pe celebrul stadion Anfield. Încurajaţi de suporteri, cei de la Liverpool au întros rezultatul şi s-au calificat în finala care va avea loc pe 1 iunie. Echipele care vor juca în finala vor fi Liverpool şi Tottenham Hotspur FC. 

Deşi eliminată din Champions League, FC Barcelona va disputa meciuri dificile în continuare, căci pe 25 mai are loc finala Cupei Spaniei, în care o va întâlni pe Valencia. Naţionala Uruguayului va evolua la Copa America în perioada 14 iunie-7 iulie şi nu se cunoaşte momentan dacă Luis Suarez îşi va putea ajuta echipa sau nu. 

Loading...