Atacanţi avem, dar marchează pentru alţii

Ultima actualizare:

    Florin Andone a “spart gheaţa” în Primera în actualul sezon
Florin Andone a “spart gheaţa” în Primera în actualul sezon

În timp ce naţionala României suferă la finalizare, atacanţi precum Florin Andone sau Claudiu Keşeru înscriu cu regularitate pentru echipele de club la care sunt legitimaţi: Deportivo, respectiv Ludogoreţ.

Meci de meci, tricolorii se chinuie să trimită mingea în plasă, chiar şi atunci când jucăm cu om în plus, aşa cum s-a întâmplat în recenta partidă cu Armenia. E o situaţie frustrantă, în condiţiile în care nu putem spune că România duce lipsă de vârfuri de valoare.

Lăsându-l la o parte pe Denis Alibec, un atacant cu suişuri şi coborâşuri în evoluţii, Florin Andone (Deportivo) şi Claudiu Keşeru (Ludogoreţ) dovedesc o foame de gol care se estompează la echipa naţională. Keşeru, care a dat o „dublă” în ultima etapă din Bulgaria (Slavia – Ludogoreţ 0-4), nici măcar nu poate fi acuzat de ultimele prestaţii jalnice ale tricolorilor, el nefiind convocat de selecţionerul Daum.

Mai dureroasă este însă situaţia lui Andone, un jucător care sezonul trecut a marcat de 12 ori în campionatul Spaniei, iar duminică, 10 septembrie, a spart gheaţa în noua stagiune în meciul Deportivo – Sociedad (2-4). Inexplicabil, atacantul de 24 de ani se blochează sub tricolor, el lăudându-se cu un singur gol în 17 selecţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net