Atac la Negoiţă: "Nu are sediu, autocar, siglă, palmares, stadion! Cine o să cumpere acţiunile de la el?"

ionut negoita

ionut negoita
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătorii
foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Scandalul dintre fostul şef al lui Dinamo, Nicolae Badea, şi actualul patron, Ionuţ Negoiţă, continuă. Acum Marius Bacria, reprezentantul societăţii lui Badea, a replicat după ce Negoiţă a anunţat că nu va mai investi nimic în club până când nu se va face o nouă arenă în "Ştefan cel Mare".

"Nu avem nimic împotriva modernizării stadionului și am făcut tot ce am putut din punct de vedere legal pentru a se renova. Ce-l frământă așa tare pe domnul Negoiță? Jumătate de profit îl dăm CS-ului, nu luăm banii acasă. Suntem societate non profit.

Ce vrea domnul Negoiță? Să fim arestați eu și domnul Badea? Legea și dreptatea sunt de partea noastră. Cred că se mizează ca să i se facă o imagine proastă domnului Badea.

De ce să renunțăm la un bun, pentru că suntem amenințați de ministrul de Interne? Ministrul susține că miza este reprezentată de spațiile comerciale. Să fie clar asta, noi nu cerem niciun spațiu comercial. Cum să fim acuzați de așa ceva? Noi ne dorim să administrăm spațiile pe care le avem și acum la Dinamo, ori acolo nu este niciun spațiu comercial. Domnul Badea cheltuie bani, nu îi duce acasă.

De ce a fost iertat domnul Negoiță de executarea silită pentru cei 3.000.000 de euro? Eu nu înțeleg. În mai a făcut o înțelegere pentru încă 6 luni pentru acei bani, dar după își spune cuvântul legea. E deja prea mult. Sunt aproape 4 ani și jumătate. E o chestie privată, nu e vorba despre entități, ci este o chestie între două persoane.

Acțiunile sunt sechestrate. Acest club poate să iasă de sub patronajul lui Ionuț Negoiță. Nu are sediu de club, nu are bază de antrenament, nu are autocar, siglă, palmares, stadion, atunci cine o să cumpere acțiunile de la Negoiță? O să fie o mare înghesuială, ca la acțiunile de la Apple! Să fim serioși", a zis Marius Bacria la Digi Sport.

Loading...

Citește și

  • "Câinii" nu s-au mai concentrat la partida cu Botoşani, gândul lor zburând spre duelul cu spaniolii, din Liga Europa. Au făcut rău pentru că au fost învinşi pe Arena Naţională de FC Botoşani, scor 1-0.

  • FC Botoşani a produs surpriza şi s-a impus în faţa „câinilor”, unicul gol fiind marcat de Cătălin Golofca. Jucătorul de 27 de ani abia a bifat un sezon în Liga I, iar acum e curtat de Dinamo Kiev.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1