Atac la Negoiţă: "Nu are sediu, autocar, siglă, palmares, stadion! Cine o să cumpere acţiunile de la el?"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Scandalul dintre fostul şef al lui Dinamo, Nicolae Badea, şi actualul patron, Ionuţ Negoiţă, continuă. Acum Marius Bacria, reprezentantul societăţii lui Badea, a replicat după ce Negoiţă a anunţat că nu va mai investi nimic în club până când nu se va face o nouă arenă în "Ştefan cel Mare".

"Nu avem nimic împotriva modernizării stadionului și am făcut tot ce am putut din punct de vedere legal pentru a se renova. Ce-l frământă așa tare pe domnul Negoiță? Jumătate de profit îl dăm CS-ului, nu luăm banii acasă. Suntem societate non profit.

Ce vrea domnul Negoiță? Să fim arestați eu și domnul Badea? Legea și dreptatea sunt de partea noastră. Cred că se mizează ca să i se facă o imagine proastă domnului Badea.

De ce să renunțăm la un bun, pentru că suntem amenințați de ministrul de Interne? Ministrul susține că miza este reprezentată de spațiile comerciale. Să fie clar asta, noi nu cerem niciun spațiu comercial. Cum să fim acuzați de așa ceva? Noi ne dorim să administrăm spațiile pe care le avem și acum la Dinamo, ori acolo nu este niciun spațiu comercial. Domnul Badea cheltuie bani, nu îi duce acasă.

De ce a fost iertat domnul Negoiță de executarea silită pentru cei 3.000.000 de euro? Eu nu înțeleg. În mai a făcut o înțelegere pentru încă 6 luni pentru acei bani, dar după își spune cuvântul legea. E deja prea mult. Sunt aproape 4 ani și jumătate. E o chestie privată, nu e vorba despre entități, ci este o chestie între două persoane.

Acțiunile sunt sechestrate. Acest club poate să iasă de sub patronajul lui Ionuț Negoiță. Nu are sediu de club, nu are bază de antrenament, nu are autocar, siglă, palmares, stadion, atunci cine o să cumpere acțiunile de la Negoiță? O să fie o mare înghesuială, ca la acțiunile de la Apple! Să fim serioși", a zis Marius Bacria la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net